ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελεσίγραφο ΔΗΚΟ σε Κάρογιαν - Εκτός κόμματος όποιος δεν στηρίξει Νικόλα

5-6 στελέχη σκοπεύουν να στηρίξουν Νίκαρο

Δεν έχει θέση μέσα στο ΔΗΚΟ όποιοδήποτε στέλεχος τεθεί εναντίον της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος Άθως Αντωνιάδης.

«Έρχονται στα αυτιά μας πληροφορίες για κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες αυτών οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το ΔΗΚΟ εδώ και καιρό να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη». Έκανε λόγο για 5-6 μέλη του κόμματος τα οποία κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, τα οποία θα τεθούν εκτός κόμματος αμέσως και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ανέφερε.

Μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο και σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μάριος Καρογιάν ετοιμάζει πλατφόρμα στήριξης του Νίκου Αναστασιάδη, ο κ. Αντωνιάδης ξεκαθάρισε ότι οποιαδηποτε τέτοια κίνηση θεωρείται εχθρική από όπου κι αν προέρχεται. «Όποιος κι αν το κάνει θα τίθεται αμέσως εκτός Δημοκρατικού Κόμματος γιατί οποιοσδήποτε στηρίζει λύση τουρκικών προδιαγραφών, δεν ανήκει στο Δημοκρατικό κόμμα», είπε συγκεκριμένα.

Τέτοια λύση βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας πρόσθεσε ο κ. Αντωνιάδης, αναφερόμενος σε λύση εκ περιτροπής προεδρίας, παραμονής κατοχικού στρατού , παραμονής όλων των εποίκων που θα χαρίσει τις ε/κ περιουσίες στους χρήστες, την οποία, όπως διατείνεται το ΔΗΚΟ, προωθεί η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου του ΔΗΚΟ, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου του κόμματος

«Δεν μας απασχολεί δεν μας ανησυχεί δεν μας αγχώνει γιατί έχουμε μαζί μας και τον περήφανο κόσμο του ΔΗΚΟ και την κοινωνία που στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις μας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση