ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα χώνει ξανά στην κυβέρνηση η Χαραλαμπίδου: «Ανοησίες»

«Ο Πρόεδρος είναι ανύπαρκτος… άλλος κινεί τα νήματα »

Ξέσπασε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά της κυβέρνησης με αφορμή την κρίση στην Παιδεία.

Η κ. Χαραλαμπίδου σε μια ανάρτηση με υπονοούμενα και αιχμές αφού σύμφωνα με την ίδια «Ο πρόεδρος είναι ανύπαρκτος… άλλος κινεί τα νήματα», αναφέρθηκε στον τομέα της υγείας, στην οικονομία αλλά και στην κρίση που επικρατεί στην Παιδεία, δηλώνοντας την στήριξη της στον αγώνα των εκπαιδευτικών.

Μάλιστα η Βουλευτής χωρίς να ονοματίσει αναφέρετε σε «κάποιον» ο οποίος «επιχειρεί να επιβάλει την οικονομική τάξη που οραματίζεται μέχρι τις επόμενες προεδρικές για να παραλάβει το κράτος όπως το θέλει και αποφάσισε ότι πρέπει να λειτουργεί. Αφού ακουμπήσει αρκετά εκατομμύρια σε φίλους που ήδη ευνοηθήκαν και από αλλά deals».

Ανάρτηση:

«Αύτη η κυβέρνηση δεν έχει ηθική. Το έχει αποδείξει κατ επανάληψη. Τι κάνουν τώρα; Παίζουν με τον πόνο και την ταλαιπωρία των ανθρώπων που έχουν πληγεί τα μέγιστα από την κρίση για να τους ξεσηκώσουν εναντίον των δήθεν ευνοημένων εκπαιδευτικών. Ανοησίες. Σταματάτε ο ένας να στρέφεστε εναντίον του αλλού. Συνειδητοποιείστε ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους ανθρώπους που κινούνται βάση σχεδίου. Άφησαν τον κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία γιατί στόχος ήταν να εφαρμόσουν πολύ ασφαλιστικό σχέδιο υγείας. Πολέμησαν να το επιβάλουν παίζοντας με την υγεία. Ξέρετε όλοι την κατάσταση στα νοσοκομεία. Ο Πρόεδρος είναι ανύπαρκτος. Άλλος κινεί τα νήματα . Και μάλλον επιχειρεί να επιβάλει την οικονομική τάξη που οραματίζεται μέχρι τις επόμενες προεδρικές για να παραλάβει το κράτος όπως το θέλει και αποφάσισε ότι πρέπει να λειτουργεί. Αφού ακουμπήσει αρκετά εκατομμύρια σε φίλους που ήδη ευνοηθήκαν και από αλλά deals. Ο Πρόεδρος θυμάται να κυβερνήσει όταν αποφασίσει να επιβάλει άχρηστους σε υπουργεία και πόστα οι οποίοι κάνουν την μια τσαπατσουλιά πάνω στην άλλη. Πλήττοντας το δημόσιο συμφέρον. Τούτο είναι το κράτος που ζούμε σήμερα. Δεν είναι κράτος για τους πολίτες. Είναι κράτος για τους ανήθικους ολιγαρχίες της Κύπρου. Respect στον αγώνα των εκπαιδευτικών».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X