ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «μπαμ» του Φαίδωνος θα αγγίξουν και τον προεκλογικό;

Ο Δήμαρχος Πάφου για άλλη μια φορά έριξε τις «βόμβες» του και ο Ονασαγόρας της στήλης #PoliticsBlog της Καθημερινής δεν θα μπορούσε να μην κάνει τις δικές του αποκαλύψεις. Όπως μας ενημερώνει τα «ΜΠΑΜ»  του Φαίδωνος είναι πολύ πιθανόν να αγγίξουν και τον προεκλογικό αγώνα κάποιων επιτελείων.

Συγκεκριμένα γράφει ο Ονασαγόρας: 

Από άλλον πολιτικό πάντως άκουσα προχθές και το εξής πολύ ενδιαφέρον για τις αποκαλύψεις του Φαίδωνα: «η ιστορία με την κακοδιαχείριση των τουρκοκυπριακών περιουσιών μπορεί να φαίνεται μια παλιά ιστορία που σύντομα θα ξεχαστεί και θα κλείσει όπως είχε ανοίξει και ξανακλείσει κι άλλες φορές. Αυτή τη φορά όμως είναι διαφορετικά. Οι παράπλευρες συνέπειες της έρευνας θα αγγίξουν και τον προεκλογικό, θα θιγούν υπολήψεις και θα ακουστούν ποσά πολλών εκατομμυρίων. Εκείνο βεβαίως που θα κρίνει και την αξιοπιστία και του καταγγέλλων και των αρχών είναι εάν τελικά θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και θα πληρώσουν τα μεγάλα ψάρια. Γιατί αρκετά μικρά ψαράκια έχουν ήδη αλιευθεί από τον Χάσικο και από τον Πετρίδη...»

Εάν όντως λειτουργήσουν και τώρα οι νόμοι της... φυσικής, όπως και στην περίπτωση των άλλων σοβαρών σκανδάλων των οποίων γίναμε μάρτυρες τα τελευταία χρόνια, πολλά έχουμε να ακούσουμε από εμπλεκόμενους που θα μαρτυρήσουν αλλήλους για να καλύψουν εαυτούς. Για να δούμε τι θ’ ακούσουμε...

Μαθαίνω πως ο Οδυσσέας Τσακ-Νόρις θα έχει σημαντικό ρόλο και σε αυτή την ιστορία. Ήδη επεξεργάζεται τις καταγγελίες του Φαίδωνα και σε συνδυασμό με τα ευρήματά της Ελεγκτικής Υπηρεσίας του 2015, ειδικά για τη Λάρνακα και την περιοχή Μακένζι αλλά και για την Πάφο και τη Λευκωσία υπάρχουν στοιχεία-φωτιά! Φαίνεται πως ο καύσωνας θα παραταθεί πολύ φέτος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση