ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζουν την «μάχη» των συνεργασιών

Διαβουλεύσεις υποψηφίων, κομμάτων και επιτελείων ενόψει δεύτερης Κυριακής

Επαφές σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται σε εξέλιξη από τους υποψηφίους Προέδρους της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά, τα επιτελεία τους αλλά και σε επίπεδο κομμάτων ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών στις 4 του Φεβράρη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντάται σήμερα διαδοχικά στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, στις 12:00 και με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 13:00.

Ο Σταύρος Μαλάς αύριο έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη στις δέκα. Ο κ. Περδίκης στη συνέχεια, στις 12, θα μεταβεί στο Προεδρικό για συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις εννέα στο επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου σύσκεψη όλων των κομμάτων που στήριξαν την υποψηφιότητά του. Το ΔΗΚΟ χθες αποφάσισε ότι δεν θα στηρίξει καμία υποψηφιότητα.

Τα υπόλοιπα κόμματα αναμένεται εντός των ημερών να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με λήψη τελικής απόφασης στα συλλογικά τους όργανα.

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών λαμβάνει τελική απόφαση αύριο ενώ την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση της ΕΔΕΚ, σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Σήμερα αναμένεται η απόφαση της Συμμαχίας Πολιτών και εντός των επόμενων ωρών και της Αλληλεγγύης.

Το ΕΛΑΜ έστειλε ερωτηματολόγιο σε Αναστασιάδη και Μαλά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι θα το απαντήσει ενώ ο κ. Μαλάς επέστρεψε το φάκελο στους αποστολείς.

Μετά το μεσημέρι δεν αναμένονται συναντήσεις και επαφές των υποψηφίων καθώς θα πρέπει να ανασυνταχθούν για το αποψινό ντιμπέϊτ που αρχίζει στις οκτώ και μισή και έχει διάρκεια δύο ωρών.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X