ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεργατισμός: Στην Ερευνητική ο Λιλλήκας

Διήμερο ακροάσεων για την κατάρρευση του Συνεργατισμού

Με την κατάθεση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Grant Thornton Σταύρου Ιωάννου, συνεχίζεται στις 09.00 το πρωί η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, η οποία διεξάγει έρευνα για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Επόμενος μάρτυρας ενώπιον της Επιτροπής την Τρίτη θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 10.00 με την συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου, Οικονομικού Λειτουργού Α΄ Προϊσταμένου Μονάδας της Διαχείρισης Συμμετοχής της Δημοκρατίας στην Ιδιοκτησιακή Δομή Πιστωτικών Ιδρυμάτων. Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις 09.00 θα καταθέσει στην Ερευνητική ο Ανδρέας Σωκράτους Διευθυντής Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10.00 η κατάθεση του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκου Ρολάνδη. Στην 11.30 της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Δανειοληπτών.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X