ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Ιωνά» η σαρκαστική ανάρτηση Μαλά

«Πυρά» κατά Υπουργού Δικαιοσύνης

Στην επίθεση το επιτελείο Μαλά με αφορμή το νέο περιστατικό στις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατούμενος υπέστη εγκαύματα που φαίνεται να του προκάλεσε συγκρατούμενος του όταν του πέταξε ζεστό νερό. Παρά την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό στην ανακοίνωση του επιτελείου Μαλά αποδέκτης των «πυρών» είναι ο Ιωνάς Νικολάου.   

Σε ανάρτηση στο facebook ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας γράφει: 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είναι προφανές ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πολιτικές ευθύνες που τον βαραίνουν. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και ο μόνος που αδυνατεί να το κατανοήσει είναι ο ίδιος ο Υπουργός.


Στο "πεντάστερο ξενοδοχείο" του Ιωνά όπως αποκαλούσε ο ίδιος τις κεντρικές φυλακές άνθρωποι αυτοκτονούν, νεαρά παιδιά πεθαίνουν από ναρκωτικά και υφίστανται βιασμούς, λούζονται με καυτό νερό, κατάδικοι κτυπούν δεσμοφύλακες.


Υπόσχεται εκσυγχρονισμό στο αστυνομικό σώμα και το μόνο που διαπιστώνουμε είναι παλαιοκομματικές συμπεριφορές με προαγωγές ημετέρων ακόμα και αυτών που βρίσκονται υπό διερεύνηση για ποινικά αδικήματα.


Υπόσχεται πάταξη της διαφθοράς, κάθε φορά, που εγκλήματα συνταράσσουν την κοινή γνώμη για να διαφανεί εκ των γεγονότων ότι τις εκθέσεις τις έχει στα συρτάρια και τα βάζει με όσους τον εκθέτουν και αποκαλύπτουν πραγματικότητες που επιβαρύνουν τον ίδιο.
Οι σχεδιασμοί του Ιωνά Νικολάου στόχο δεν έχουν τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια των πολιτών αλλά την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων. Σε κάποιους τα πολιτικά παιχνίδια του Ιωνά στοίχισαν την ζωή σε κάποιους άλλους, που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του προέδρου, εξασφάλισαν πεντάστερη διαμονή εκτός φυλακών.
Κεντρικό Επιτελείο Σταύρου Μαλά
#StavrosMalasCY

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X