ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μαλά-Νικόλα

Η πρώτη δήλωση Μαλά

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, στα γραφεία του ΔΗΚΟ, που πραγματοποιήθηκε στις 11:30.

Εξερχόμενος, ο κ. Μαλάς, ανέφερε ότι αναφέρθηκε ότι συζητήθηκε η ισχυρή εντολή για απομάκρυνση της παρούσας Κυβέρνησης.

Αυτήν την ώρα, ο κ. Μαλάς οδεύει προς το Κίνημα Αλληλεγγύη, για συνάντηση με την Ελένη Θεοχάρους, ενώ στις 4 το απόγευμα, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Λιλλήκα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαλάς αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Να απομακρυνθεί αυτή η Κυβέρνηση

Σε δηλώσεις του έξω από το ΔΗΚΟ, ο Σταύρος Μαλάς, κατά την άφιξή του, ανέφερε ότι σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα φαίνεται ότι θα υπάρξει συναντίληψη, ενώ η συνάντηση πραγματοποιείται και στο πλαίσιο της κοινής βούλησης που υπάρχει για την απομάκρυνση της παρούσας Κυβέρνησης.

Μάλιστα, στις 13:00 έχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Ελένη Θεοχάρους και στις 16:00 με τον Γιώργο Λιλλήκα.

Σκέψεις για «κατά βούληση»

Παρά την προγραμματισμένη συνάντηση Μαλά στο ΔΗΚΟ, η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο ότι σήμερα συνέρχεται το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, με την εισήγηση της Γραμματείας, για ψήφο κατά βούληση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στη χθεσινή της συνεδρία, η Γραμματεία του κόμματος, η οποία συζήτησε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, συζήτησε πρόταση για ψήφο κατά βούληση στο δεύτερο γύρο, καθώς όπως αναφέρθηκε, καταβάλλεται προσπάθεια όπως όλα τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου να έχουν κοινή στάση.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στο Εκτελεστικό Γραφείο, το οποίο με τη σειρά του θα καταρτίσει την πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία τοποθετείται χρονικά την Πέμπτη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X