ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταύρος Μαλάς: Προσπάθησαν να με συνδέσουν με τον Χριστόφια και τα κατάφεραν (Vid)

Ακόμα και πολιτικοί προσπάθησαν ανήθικα να πλήξουν την υποψηφιότητά του, είπε

Πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης, ανέφερε ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, την Δευτέρα, ερωτηθείς εάν έχει κάνει την αυτοκριτική του, μετεκλογικά.

Όπως είπε ο κ. Μαλάς, στην Κύπρο, για την εκλογή ενός υποψηφίου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, σημαντικό ρόλο παίζουν θέματα που αφορούν τον λαό – ο παραγοντισμός, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά – εν αντιθέσει με μια χώρα εκατομμυρίων κατοίκων, όπου οι θέσεις και οι αξίες ενός υποψηφίου μπορούν να τον ανεβάσουν στο ανώτατο αξίωμα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν θα επαναδιεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Σταύρος Μαλάς απάντησε ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, ενώ τόνισε ότι, όταν χάνεις πρέπει να βάζεις πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.

Έμφαση δόθηκε και στις κακεντρέχειες που είχαν λεχθεί κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το δεύτερο debate, σχετικά με το tablet που χρησιμοποιούσε ο κ. Μαλάς. Απαντώντας ο ίδιος, τόνισε ότι το tablet το μεταφέρει πάντοτε μαζί του και δεν τίθεται θέμα κατεύθυνσης των απαντήσεών του από στελέχη του επιτελείου του ή του ΑΚΕΛ.

Παράλληλα, εξέφρασε και το παράπονο ότι, ακόμα και πολιτικά πρόσωπα, προσπάθησαν να πολεμήσουν την υποψηφιότητά του με ανήθικα μέσα, ενώ αναφορά έκανε και στο post της διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

Τέλος, είπε ότι η αντιπολίτευση και όχι μόνον προσπάθησε να διασυνδέσει την υποψηφιότητά του με την διακυβέρνηση Χριστόφια και φαίνεται ότι το πέτυχε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X