ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#StandByGreece - Το μήνυμα Αναστασιάδη για την συγκινητική εκστρατεία

«Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι και με βαθύτατη θλίψη»

Με αισθήματα θλίψης και συγκλονισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στέλνει το δικό του μήνυμα για την σημαντική πανμιντιακή εκστρατεία αλληλεγγύης προς τον λαό της Ελλάδας, που πλήγηκε από τις φονικές πυρκαγιές της προηγούμενης βδομάδας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η εκδήλωση υπό τον τίτλο #StandByGreece, με την συμμετοχή των καλλιτεχνών, Άννας Βίσση, Αντώνη Ρέμου και Γιώργου Θεοφάνους. Στο μήνυμά του για την πρωτοβουλία των κυπριακών ΜΜΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι πρόκειται για μια συγκινητική προσπάθεια γενναιόδωρης στήριξης, την οποία ζούμε όλοι.

Διαβάστε, επίσης: #StandByGreece - Εικόνες από την εκδήλωση συμπαράστασης (Pics, Vid)

Αυτούσιο το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας: 

«Συγκλονισμένοι και με βαθύτατη θλίψη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την πρωτοφανή καταστροφή που προκάλεσαν στην Ελλάδα οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Πάντοτε με τη σκέψη στραμμένη στα τραγικά θύματα, τους αγνοούμενους, τους τραυματίες και τους οικείους τους, ο κυπριακός λαός εκδήλωσε από την πρώτη στιγμή τη συμπαράσταση του. Βλέπουμε και παρακολουθούμε μια συγκινητική προσπάθεια γενναιόδωρης στήριξης για να αντιμετωπισθούν οι απώλειες, ο πόνος και οι ζημιές. Ζούμε πραγματικά την προσπάθεια όλων να συμπαρασταθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Διαβάστε, επίσης: Νέες πυρκαγιές σε εξέλιξη: Μέτωπα σε Ζάκυνθο, Πάρο και Εύβοια

Εκφράζω για ακόμη μία φορά την πλήρη συμπαράστασή μας στην Ελλάδα απέναντι σε αυτή την ανείπωτη δοκιμασία.

Απευθυνόμενος στα φιλάνθρωπα αισθήματα και την ευαισθησία που διακρίνει την κοινωνία μας, σας καλώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά, να στηρίξουμε τη σημερινή πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τραπεζικοί οργανισμοί, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, το Hope for Children υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού. Να στηρίξουμε την προσπάθεια και να ενώσουμε δυνάμεις, με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την ανοικοδόμηση δημόσιων υποδομών για παιδιά, σε μια από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Θέλω και νιώθω την ανάγκη να επαινέσω και να ευχαριστήσω τους εξαίρετους καλλιτέχνες, Άννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Θεοφάνους που για ακόμη μία φορά είναι στο πλευρό μας καθώς και όλους τους άλλους καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα.

Συγχαρητήρια απευθύνω και σε όλους τους φορείς που έχουν συμβάλει στη σημερινή εκδήλωση Stand by Greece και ιδιαίτερα στην οργάνωση Hope for Children αφού ο Ραδιομαραθώνιος αφορά ειδικά τα παιδιά.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για ανακούφιση των όσων έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X