ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σωστός, σωστός!» από τον Άντρο στον Αβέρωφ (vid)

Το ειρωνικό σχόλιο: «Πολύ βαριά η καρδιά με την οποία ψηφίσατε»

Λίγες μόλις ώρες πριν την εκλογή του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τα επιτελεία και οι υποστηρικτές των δύο υποψηφίων, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, δίνουν την δική τους «μάχη». Μετά το μεταξύ τους debate, την σκυτάλη πήραν το βράδυ της Πέμπτης οι αρχηγοί των κομμάτων που τους στηρίζουν, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Χωρίς Περιστροφές, «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους προσπαθώντας ο καθένας από πλευράς του να πείσει για τις θέσεις του. Είναι αυτονόητο πως οι ατάκες με τέτοιους καλεσμένους δεν ήταν δυνατόν να απουσίαζαν!

Ο κ. Νεοφύτου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση εάν και κατά πόσον η ανάπτυξη που σημειώθηκε στον τομέα της οικονομίας ήταν για όλους ή για τους λίγους και ισχυρούς. Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και αναπτύσσοντας την άποψη του ο κ. Κυπριανού αναφώνησε ειρωνικά «Σωστός, σωστός!» και συνέχισε λέγοντας «πολύ βαριά η καρδιά με την οποία ψηφίσατε». Φυσικά ο κ. Νεοφύτου δεν άφησε το «καρφί» να πέσει κάτω και απάντησε «Γιατί είχαμε καμία υποχρέωση ως αντιπολίτευση να ψηφίσουμε για μείωση κοινωνικών παροχών;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X