ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σκέφτηκα να διοριστεί και Υπηρεσιακός Πρόεδρος για μια selfie» (Vid)

Τρολάρει τους αντιπάλους του ο Νίκαρος

Μοναδική ατάκα έριξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε και κληθείς να απαντήσει εάν «τράβηξε το αυτί» σε Υπουργούς της Κυβέρνησής του, στον προεκλογικό αγώνα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active», o υποψήφιος για δεύτερη θητεία, απάντησε με σαρκαστικό τρόπο στους ανθυποψήφιούς του, Σταύρο Μαλά και Νικόλα Παπαδόπουλο, οι οποίοι φώναζαν για παραίτηση του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, και την αντικατάστασή του από υπηρεσιακό Υπουργό, λόγω των φωτογραφιών του με την Νεολαία του ΔΗΣΥ, σε προεκλογική συγκέντρωση, υπέρ της υποψηφιότητας Αναστασιάδη.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σκέφτηκε να διοριστεί και Υπηρεσιακός Πρόεδρος, εξαιτίας μιας selfie! Μάλιστα, είπε, ότι η πράξη του θα ήταν μεμπτή, εάν προσέγγιζε παιδιά αντιπάλων παρατάξεων, για να τους δωροδοκήσει ή να τους επηρεάσει. Την στιγμή, όμως, που φωτογραφήθηκε με παιδιά της παράταξης από την οποία προέρχεται, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού οι υπουργοί συμμετέχουν ενεργά στους προεκλογικούς αγώνες, κατέληξε.

Το σχετικό μέρος της συνέντευξης στο 17:12'':

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X