ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδρή επίθεση Λιλλήκα εναντίον ιστοσελίδας

Διαψεύδουν Συμμαχία και ΕΛΑΜ συνάντησή τους

Σφοδρή επίθεση εναντίον της ιστοσελίδας sigmalive εξαπέλυσε η Συμμαχία Πολιτών μετά και το δημοσίευμα περί συνάντησης του Γιώργου Λιλλήκα με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου.

Στο δημοσίευμα παρουσιάζεται φωτογραφία του κ. Λιλλήκα και όπως αναφέρεται ήταν λίγες ώρες μετά τη συνάντηση της Συμμαχίας Πολιτών και των Οικολόγων με τον Σενέρ Λεβέντ. Όπως αναφέρεται, ωστόσο, σε ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών, ο Γιώργος Λιλλήκας ήταν με τον αστυνομικό του και όχι με τον Χρίστο Χρίστου όπως καταγράφηκε στο δημοσίευμα.


Αποζημίωση 1.000.000 στερλίνες σε αγωνιστές της ΕΟΚΑ


Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως σε ανακοίνωσή του το Sigmalive επιμένει πως δεν επιδέχεται αμφισβήτηση η φωτογραφία που έχει διασφαλίσει και συνεπώς υποστηρίζει πως η συνάντηση ήταν με τον Χρίστο Χρίστου.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών:

Το Sigmalive δυστυχώς καθοδηγείται από άτομα που το μετατρέπουν σε κίτρινη φυλλάδα με μοναδικό γνώμονα την προβοκάτσια προς εξυπηρέτηση κομματικών και πολιτικών συμφερόντων κάποιων εκ των διευθυντών του ΔΙΑ.

Το αποψινό push για διεργασίες Ευρωεκλογών Συμμαχίας Πολιτών με ΕΛΑΜ όζει από ψεύδη. Έφτασαν στο σημείο να βάζουν μια φωτογραφία του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών με τον αστυνομικό του για να παραπλανήσουν με τον χείριστο τρόπο τους αναγνώστες τους.
Ντροπή για τη δημοσιογραφία ο τρόπος που χειρίζονται την ιστοσελίδα.

Ως Συμμαχία Πολιτών θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, στην Ένωση Συντακτών και στο ηλεκτρονικό έγκλημα.

Αναμένουμε ότι θα στείλουν με push και τη δική μας ανακοίνωση.

 

Τα περί συνάντησης Λιλλήκα-Χρίστου διέψευσε και το ΕΛΑΜ μέσω ανακοίνωσης.

Δείτε αυτουσια την ανακοίνωση:

Διαψεύδουμε το ανυπόστατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sigmalive, που παρουσιάζει ψευδώς τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου, να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Λιλλήκα, φτάνοντας μάλιστα στο προκλητικό σημείο να διερωτάται αν η δήθεν συνάντηση είχε θέμα τις ερχόμενες εκλογές. Ξεκαθαρίζουμε ότι ουδέν αναληθέστερο αυτού.

Όμως, επειδή κάποιοι εξ όσων φαίνεται αγωνιούν για τα επόμενα βήματα του Κινήματός μας, τους ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, δεν είναι ευκαιριακό παραμάγαζο υπόγειων συνδιαλλαγών, ως εκ τούτου θα κατέλθει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές.

Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, χωρίς συμβιβασμούς, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις μας.
Εκ γενετής αυτόνομοι, δια ζωής μαχόμενοι...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X