ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε συναγερμό το επιτελείο Νίκαρου

Η επιστολή του Οδυσσέα-«Τσακ Νόρις» θα ανάψει φωτιές

Βρε, βρε καλώς τον Ονασαγόρα που άρχισε να ρίχνει και πάλι τις βόμβες του για τα όσα γίνονται στα παρασκήνια του προεκλογικού αγώνα. Αυτή την φορά η στήλη #PoliticsBlog της «Κ» και ο Ονασαγόρας μας ενημερώνει για τους «πονοκέφαλους» που έχει ο Νίκαρος αφού ο δρόμος για τις προεδρικές δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όπως μας πληροφορεί ο φίλτατος μετρ των αποκαλύψεων,  συναγερμό σήμανε στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη η νέα κόντρα Γενικού Ελεγκτή - Υπουργικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα των υπουργών Κωνσταντίνου Πετρίδη και Νίκου Κουγιάλη. Όπως πληροφορούμαι το επιτελείο φοβάται μήπως η υπόθεση λάβει "ανεξέλεγκτη ροπή" και αξιοποιηθεί πολιτικά από τους αντιπάλους.

Πάντως η επιστολή του Οδυσσεά-Τσακ Νόρις προς τον Κωστάκη, με την οποία ζητά τη διεξαγωγή έρευνας κατά του Υπουργικού Συμβουλίου και των υπουργών Πετρίδη, Κουγιάλη και του (πρώην) Χάσικου, για τους χειρισμούς του στο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων, μελετάται σοβαρά. Και η όποια απόφαση του Κωστάκη θεωρείται σίγουρο πως θα αξιοποιηθεί πολιτικά από τους αντιπάλους του Αναστασιάδη...

Αν και οι δύο υπουργοί έχουν απαντήσει νηφάλια στον Γενικό Ελεγκτή δεν είναι καθόλου σίγουρο κατά πόσον και η απάντηση του Χάσικου θα είναι το ίδιο... ψύχραιμη.
Ακούω μάλιστα πως και από τον Λόφο της Εξουσίας αλλά και από την Πινδάρου έγιναν κάποιες κινήσεις προς τον ευέξαπτο τέως υπουργό να αποφύγει να ανάψει φωτιές που δύσκολα θα σβήσουν...

Πηγή μου από τον Λόφο της Εξουσίας πάντως με ενημέρωσε χθες πως μεταξύ των πολλών σκοτούρων που έχει ο Αναστασιάδης έχει προστεθεί άλλη μία την τελευταία περίοδο. Αυτή για την οποία σας είχα γράψει χθες και αφορά την περιβόητη ομάδα ή κίνηση της Υπέρβασης. Τα άτομα δηλαδή γύρω από τον Αναστασιάδη που το 2008 είχαν υιοθετήσει την στρατηγική της υπέρβασης: εάν θα έχανε από τον πρώτο γύρο ο Κασουλίδης να στηρίξουν Χριστόφια και ΑΚΕΛ κάνοντας την υπέρβαση υπέρ της λύσης του Κυπριακού και εκτοπισμού του Τάσσου από την εξουσία.

Όπως έγκυρα μαθαίνω, ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης σήμερα φοβάται αυτά τα άτομα και τις επιλογές τους. Τον ανησυχούν πολύ οι κινήσεις και πρωτοβουλίες τους και τον απασχολεί η νέα, κυοφορούμενη, υπέρβαση τους.
Φαίνεται πως έχει μάθει ποιος είναι ο τωρινός στόχος της ομάδας...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X