ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε περαιτέρω ουσιαστικό διάλογο για ενίσχυση των διμερών σχέσεων προσβλέπει ο Πούτιν σε μήνυμα στον Πρόεδρο

«Υγεία και νέες επιτυχίες στις δραστηριότητες που διεξάγει με υπευθυνότητα ως αρχηγός κράτους»

"Βασίζομαι στον περαιτέρω ουσιαστικό διάλογο και στη μεταξύ μας εποικοδομητική δουλειά, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το ευρύ φάσμα των διμερών μας σχέσεων", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συγχαρητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στο μήνυμα, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, ο Πρόεδρος Πούτιν εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Πρόεδρου Αναστασιάδη στο αξίωμα του Προέδρου.

"Σε μεγάλο βαθμό, λόγω των δικών σας προσωπικών προσπαθειών οι ρωσο-κυπριακές σχέσεις έχουν αναπτυχθεί με μεγάλη επιτυχία. Βασίζομαι στον περαιτέρω ουσιαστικό διάλογο και στην εποικοδομητική μεταξύ μας δουλειά ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το ευρύ φάσμα των διμερών μας σχέσεων. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό ανταποκρίνεται στα θεμελιώδη συμφέροντα των φίλων λαών των χωρών μας και καθοδηγούν την πορεία σταθερότητας και ασφάλειας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο", τονίζει ο Πρόεδρος Πούτιν.

Εύχεται τέλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας "υγεία και νέες επιτυχίες στις δραστηριότητες που διεξάγει με υπευθυνότητα ως αρχηγός κράτους".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X