ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε μπελάδες η Αθηνά Κυριακίδου λόγω αναρτήσεων στο διαδίκτυο

Την κατήγγειλαν στον Οδυσσέα

Για «ανάρμοστη συμπεριφορά» εναντίον τους, κατηγορούν την τέως βουλευτή του ΔΗΚΟ και μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, Αθηνά Κυριακίδου, μετά κυρίως από αναρτήσεις της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», η κ. Κυριακίδου κατηγορείται, επίσης, για παρεμβάσεις της προς εκπαιδευτικούς, υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου Προέδρου.

Η επιστολή των εκπαιδευτικών απεστάλη αρχικά στον Γενικό Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος ανέφερε ότι, λόγω αναρμοδιότητας, την προώθησε στον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω.

Συγκεκριμένα, μέσω της επιστολής, η κ. Κυριακίδου κατηγορείται ότι συχνά συγκρούεται δημόσια, ακόμα και με εκπαιδευτικούς, τους οποίους κρίνει στην συνέχεια κρίνει σε διαδικασίες προαγωγών ή μεταθέσεων. Επίσης, τοποθετείται ανάρμοστα στις δημόσιες πολιτικές συζητήσεις της στα social media, με αποτέλεσμα να μην είναι αμερόληπτη απέναντι στους εκπαιδευτικούς, αδικώντας τόσο τους ίδιους, όσο και την ίδια την Παιδεία.

Τέλος, αναφέρεται πως η κ. Κυριακίδου δεν περιορίζεται στις διαδικτυακές παρεμβάσεις της, αλλά προβαίνει σ' αυτές και μέσω τηλεφώνου.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X