ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κέφια ο Αβέρωφ! «Με τέτοια σύζυγο και τέτοια πεθερά...»

«Όταν την επέλεγα, τα κριτήριά μου ήταν άλλα»

Με χιούμορ και χαμόγελο βγήκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και της Επιτροπής Οικονομικών, Αβέρωφ Νεοφύτου, για να απαντήσει στις αναφορές του Μάριου Μαυρίδη στην σύζυγο και στην πεθερά του, σχετικά με την αγορά των μετοχών στην Logicom.

Διαβάστε, επίσης: Μαυρίδης: Απίστευτες ατάκες για την σύζυγο και πεθερά του Αβέρωφ

Όπως ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, όταν επέλεγε πριν από δέκα χρόνια την σύζυγό του, τα κριτήριά του ήταν άλλα, δίνοντας έμφαση στην προνοητικότητά της και, φυσικά, η ποιότητα του χαρακτήρα της!

Στην συνέχεια, έριξε και την ατάκα: «με τέτοια σύζυγο και τέτοια πεθερά, δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μαζί μου».

Αυτούσια η αναφορά του: «Έγινε αναφορά για τη σύζυγο και την πεθερά μου ένα σύνολο δύο τις χιλίοις της Logicom, όταν διάλεγα τη σύζυγό μου Μαρία, τα κριτήρια ήταν άλλα. Σήμερα μαθαίνω οτι είναι άλλοι οι λόγοι. Προνόησαν το 2012 οτι η Logicom θα αγόραζε μετοχές της Δήμητρας. Προέβλεψαν οτι η Δήμητρα από μέτοχος θα είχε και συμμετοχή στο κλίμα. Ε καταλαβαίνετε. Με τέτοια σύζυγο και τέτοια πεθερά δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μαζί μου».

Ακολούθως, πριν ξεκινήσει την αναφορά του στην σημερινή διαδικασία, έστειλε τις ευχές του για περαστικά στον Άντρο Κυπριανού, ο οποίος αποχώρησε από την Βουλή, λόγω αδιαθεσίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X