ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρότσας: «Να κτυπήσουμε το Τουρκικό γεωτρύπανο»

«Οι μπουρλοτιέρηδες αυτό θα έκαναν»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χρίστος Ρότσας, κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας. Η πρώτη τοποθέτησή του, που προκάλεσε αίσθηση, έγινε λίγο μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, κατά το οποίο, υποστήριξε, θα μπορούσαμε, ως Ε/κ πλευρά, εάν ήμαστε οργανωμένοι, να παίρναμε αιχμάλωτους τους 43 χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες στα κατεχόμενα.

Τώρα, ο κ. Ρότσας, επέστρεψε με νέες τάσεις επίθεσης κατά της Τουρκίας, μέσω ενός σχολίου του στα social media, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χρίστος Ρότσας, ο οποίος αναφέρει ότι πρέπει να κτυπήσουμε το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο, προτού φθάσει στα νερά της Κύπρου.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την τακτική της Τουρκίας, η οποία κτυπά σε άλλες περιοχές για να προστατεύσει τον εαυτό της, λέει ότι κι εμείς πρέπει να κτυπήσουμε και να το καταστρέψουμε, πριν φτάσει στην ΑΟΖ μας, «αφού για 'μας το αγόρασαν», αναφέρει στην δήλωσή του, που αναμένεται να συζητηθεί.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Να κτυπησουμε το Τουρκικό γεωτρύπανο πριν να έλθει στα νερά μας.

Τολμούν όμως ; Προτιμούν να μην το κάνουν και ας αντιμετωπίσει η χώρα χειρότερα στο μέλλον. Η αναβολή είναι το φάρμακο των δειλών και η ευθυνοφοβία των ηγετών.

Όπως τώρα η Τουρκία κτυπά εκτός συνόρων για να προστατεύσει την χώρα έτσι κι εμείς, το καταστρέφουμε πριν έλθει στην ΑοΖ μας . Γιατί, για μας το αγόρασαν .

Οι Εβραίοι / άλλοι / οι μπουλοτιεριδες / αυτό θα έκαναν . Εμείς ;! Εμείς θα βρούμε 1000 δικαιολογίες γιατί να μην το κάνουμε . Η Ελευθερία δεν είναι πλέον τόσο πολύτιμη .

Άφησαν την χώρα άοπλη για να μην χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν είναι καμωμένοι . Η ηθελημένη αδυναμια μας και η παντελης έλλειψη προετοιμασιας μας ,μας εγγυώνται «ειρήνη» .Οποταν αγ συμπολίτες μην αγχώνεστε συνεχείστε τον ύπνο σας και τίποτα δεν θα συμβεί . Η κυβέρνηση μας φροντίζει για αυτό και ως που πάει ...».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση