ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά προς όλους εκτοξεύει ο Ακιντζί

«Η λανθασμένη πολιτική της ε/κ πλευράς είναι εργαλείο στα χέρια της ΕΕ»

Η λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι εργαλείο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχυρίστηκε ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί σημειώνοντας παράλληλα ότι, η λανθασμένη αυτή πολιτική το μόνο που πετυχαίνει είναι να επηρεάζει τη λύση του Κυπριακού.

Σε ομιλία του σε φεστιβάλ στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Συμεών, ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε, σύμφωνα με τα σημερινά τ/κ ΜΜΕ, και στο θέμα του φυσικού αερίου λέγοντας ότι η ε/κ πλευρά απορρίπτει την πρόταση της τ/κ πλευράς να δημιουργηθεί κοινή επιτροπή για τη διαχείριση του θέματος.

Σχετικά με την καταδίκη της ΕΕ στις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι, η καταδίκη αυτή ουσιαστικά επηρεάζει και τους Τουρκοκυπρίους και τα δικαιώματα τους αλλά παράλληλα επιτρέπει την μονιμοποίηση της διαίρεσης του νησιού.

Συνεχίζοντας ο Τ/κ ηγέτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναφέρθηκε και στη Διάσκεψη στη Βάρνα και είπε ότι η συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στην Βάρνα έπρεπε να χαροποιεί και την Κύπρο «αφού η ομαλοποίηση των σχέσεων ΕΕ με την Τουρκία είναι θετική εξέλιξη και για την ΕΕ και για την Τουρκία αλλά και για την Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X