ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψεύτικο τo Nicos2018 στο twitter-Δεν έχει σχέση με τον Πρόεδρο λέει ο ΔΗΣΥ

Διαγράφηκε ο «προεκλογικός» λογαριασμός του Προέδρου μετά την τοποθέτηση του ΔΗΣΥ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δια μέσου του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου διέψευσε την οποιαδήποτε σχέση του λογαριασμού στο twitter Nicos2018 τόσο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όσο και με τον ΔΗΣΥ, με τον λογαριασμό να διαγράφεται, λίγες ώρες μετά και την τοποθέτηση του κ. Δημητρίου.

Η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω λογαριασμός προκάλεσε αίσθηση και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Και αυτό, λόγω της ομοιότητας που παρουσίαζε με τον προεκλογικό λογαριασμό του Νικόλα Παπαδόπουλου στο twitter ΝΙΚΟΛΑΣ2018.

Στα στοιχεία του λογαριασμού, αναγραφόταν, πως ο λογαριασμός είχε δημιουργηθεί από ομάδα πολιτών που στόχο έχει την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη. Σύμφωνα με κύκλους, η ομοιότητα που παρουσίαζε με τον λογαριασμό του Νικόλα Παπαδόπουλου, μάλλον πρόβλημα προκαλούσε παρά ενίσχυση του προεκλογικού του Νίκου Αναστασιάδη και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που διαγράφηκε.

Σημειώνεται πως το όλο ζήτημα του σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός είχε ανακινήσει η "Κ", προ ημερών με τον ΔΗΣΥ να απαντά πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την προσπάθεια επανεκλογής του Νίκου Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση