ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O πρώην «Συναγερμικός» που ετοιμάζει νέο κόμμα και το παρασκήνιο

Το παρουσιάζει το Σάββατο

Ενδιαφέρον παρασκήνιο μας μεταφέρει ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog που δημοσιεύεται στην Καθημερινή. Όπως μας αναφέρει ο Ονασαγόρας, ο Χρίστος Ρότσας ετοιμάζει νέο κόμμα το οποίο θα παρουσιάσει επίσημα το Σάββατο, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι εκτιμήσεις για το πολιτικό κόμμα από το οποίο θα «αλιεύσει» ψήφους… αν τα καταφέρει φυσικά.

Γράφει ο Ονασαγόρας,

Κοτρώνες και... ρότσους προς τον ΔΗΣΥ άλλα και τον Ενδιάμεσο Χώρο ρίχνει ο Χρίστος Ρότσας, πρώην στέλεχος και βουλευτής του Συναγερμού. Ιδρύει νέο κόμμα το οποίο θα αλιεύσει στα θολά νερά του ενδιάμεσου αλλά και στην... γκρίζα ζώνη του ΔΗΣΥ. 

Το Σάββατο οργανώνει διάσκεψη τύπου για να ανακοινώσει το νέο πολιτικό του σχηματισμό. Στους δημοσιογράφους θα μιλήσει ο ίδιος και θα αναλύσει, όπως έγραψε στο facebook, το στίγμα του νέου σχήματος, "γιατί είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, τι προτείνει για την Πατρίδα και την κοινωνία και γιατί είναι η τελευταία ελπίδα".

Δεν γνωρίζει κανένας εάν θα υπάρχουν και άλλοι, πόσοι και ποιοι γύρω από τον Ρότσα το Σάββατο.

Από τον ΔΗΣΥ μου λέχθηκε πως ο πρώην βουλευτής δεν φοβίζει το κόμμα του και θεωρούν ότι "θα πάει πολύ χειρότερα απ' ότι η Θεοχάρους.
Περισσότερο να ανησυχούν οι ενδιάμεσοι και η Θεοχάρους από τους οποίους θα παρασύρει ψηφοφόρους, εάν το καταφέρει".

Η πηγή μου υποστήριξε πως ο πρώην βουλευτής "θεωρείται πια μια γραφική φιγούρα" που δεν πείθει κανέναν. Υπενθύμισε την προτροπή του προς την κυπριακή κυβέρνηση την μέρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία (15 Ιουλίου 2016)
να αιχμαλωτίσει τους τους 40.000 Τούρκους στρατιώτες και να τους οδηγήσει στην Αεροπορική Βάση της Πάφου και επεσήμανε πως το πολιτικό σκηνικό εμπλουτίζεται "εκρηκτικά, διασκεδαστικά και απελπιστικά"...

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ρότσας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές υποστήριξε τον Νικόλα Παπαδόπουλο και ο ΔΗΣΥ είχε τότε υποστηρίξει ότι "έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ως αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών του".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X