ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεδρικές – Ψηφοδέλτιο: Ένσταση για το «χειροπέδες στους κλεφτοπολιτικάντιδες»

Άρχισαν τα «παρατράγουδα»

Πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας του εμβλήματος και του λεκτικού του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χάρη Αριστειδου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή έκανε ένσταση ο ίδιος ο Αριστείδου ότι δεν διαβαζόταν το λεκτικό στο ψηφοδέλτιο που είναι «χειροπέδες στους κλεφτοπολιτικάντιδες» ενώ το έμβλημα ήταν ένα ζευγάρι χειροπέδες. 

Από την άλλη υπήρξαν και ενστάσεις από τα επιτελεία Μαλά και Αναστασιαδη για το σύνθημα του Αριστειδου

Το ζήτημα θα τεθεί στη Νομική Υπηρεσία την Τετάρτη

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοίνωσε ότι όλες οι υποψηφιότητες για εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι έγκυρες και οριστικές.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μετά την παρέλευση της προθεσμίας για τυχόν ενστάσεις, όλες οι υποψηφιότητες είναι έγκυρες και κατόπιν τούτου, η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, 2018.

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών προσθέτει ότι για τον σκοπό αυτό άρχισε ήδη η προετοιμασία για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.

Οπως ανακοίνωσε ο Γενικός Έφορος, τα ονόματα των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με τη σχετική Νομοθεσία, θα είναι με την ακόλουθη οριζόντια σειρά, σε χωριστή αριθμημένη στήλη:

1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

2. ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΝΑ

3. ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

4. ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

5. ΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

6. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

7. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΑΠΗΛΙΩΤΗΣ

8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

9. ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ


Στα ψηφοδέλτια θα περιλαμβάνονται και οι φωτογραφίες, ως επίσης τα εμβλήματα που δήλωσαν οι υποψήφιοι, συμπληρώνει ο Γενικός Έφορος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X