ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που προορίζει τον Μυλωνά ο «Πρίγκιπας»

Φαίνεται ότι αλλάζει θέση και ο Αντωνιάδης

Ο Παύλος Μυλωνάς προσχωρεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ και αναλαμβάνει παράλληλα τη θέση του εκπροσώπου τύπου. Αυτό φαίνεται να προγραμματίζεται μετά και το καταστατικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ήδη ο κ. Μυλωνάς έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη τον οποίο ενημερώνει πως πλέον δεν είναι ανεξάρτητος βουλευτής αλλά ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ.

Αυτή βεβαίως δεν είναι η μόνη αλλαγή. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο κ. Μυλωνάς αναμένεται να διοριστεί εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ, στη θέση του Άθου Αντωνιάδη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν –χωρίς ανθυποψήφιο- θα αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα του κόμματος. Σημειώνεται πως ο κ. Μυλωνάς αποτελούσε μήλον της έριδος για τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, ωστόσο μετά από συνεχείς επαφές και συναντήσεις με τον ΔΗΚΟϊκό Πρόεδρο, φαίνεται να συναίνεσε για προσχώρησή του στο κόμμα του Κέντρου.

Η ανακοίνωση της ενδυνάμωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στο καταστατικό συνέδριο του κόμματος.

Χωρίς Αμερικάνο

Η "Κ" είχε γράψει πρώτη σε ρεπορτάζ της οτι ο Παύλος Μυλωνάς βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΔΗΚΟ, το ερώτημα ωστόσο που παρέμενε ήταν τι θα γίνει με την Πλατφόρμα Πολιτών. Όπως ενημερώνεται η "Κ" ο Στέλιος Αμερικάνος που ηγείται της Πλατφόρμας Πολιτών δεν φαίνεται να ακολουθεί τον κ. Μυλωνά, ούτε και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη που αποχώρησαν τότε από τη Συμμαχία Πολιτών.

Πηγή: Η Καθημερινή - Της Μαρίνας Οικονομίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X