ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που καιρός που τραγουδούσε «χέρια ψηλά» για τον Νίκαρο

Μα έγιναν αλλιώς...

Ένα πολύ ενδιαφέρον flashback από τον Ονασαγόρα στην στήλη #PoliticsBlog που μας θύμισε την εποχή που ο Μιχάλης τραγουδούσε σε συναυλία υπέρ του υποψήφιου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη το 2013. Θα μπορούσαμε να δανειστούμε και ένα στίχο από την μεγάλη επιτυχία του Κύπριου τραγουδιστή που λέει... «τι να πω και γω που όλα τα περίμενα μα έγιναν αλλιώς» για να περιγράψουμε επιγραμματικά την εμφάνιση του στο πλευρό των κουρεμένων καταθετών της Λαϊκής.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας, μπορεί ο Νίκος Αναστασιάδης να ετοιμάζει εκπλήξεις για το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με όσα ακούγονται σε πολιτικά πηγαδάκια της πρωτεύουσας. Χθες όμως δοκίμασε ο ίδιος μια τεράστια έκπληξη βλέποντας τον επιτυχημένο τραγουδοποιό και ίνδαλμα της νεολαίας Μιχάλη Χατζηγιάννη να παρευρίσκεται στο πάνελ των κουρεμένων καταθετών της Λαϊκής (ΣΥΚΑΛΑ) οι οποίοι κατήγγειλαν ανοικτά τον Πρόεδρο για ασυνέπεια και δήλωσαν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να τον στηρίξουν στις προεδρικές εκλογές εάν δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Ο Χατζηγιάννης αναφέρθηκε μάλιστα σε "μαζικό έγκλημα". Όπως είπε: "είτε είμαστε καταθέτες της Λαϊκής, είτε κάτοχοι αξιόγραφων είτε απλά δανειολήπτες είμαστε θύματα του ίδιου μαζικού εγκλήματος που αφαίρεσε από εμάς και τα παιδιά μας τίμιες και φορολογημένες αποταμιεύσεις".

Που καιρός που ο Χατζηγιάννης τραγουδούσε σε μεγάλη συναυλία υπέρ του υποψήφιου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, λίγο πριν τις εκλογές του 2013 το "χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω" και φώναζε στο ασφυκτικά γεμάτο στάδιο "όλοι μαζί ενωμένοι"... Αληθεύει πως μετά την αρχική έκπληξη που δοκίμασε ο Νίκος Αναστασιάδης, ζήτησε να συναντηθεί με τον Χατζηγιάννη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X