ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόθεν Έσχες Νικόλα: Χωρίς χρέη και με ακίνητη περιουσία €1.939,3 εκατ.

Το αυτοκίνητο των 70 χιλιάδων και οι άλλες απολαβές

Ακίνητα ύψους €1.939,3, σε κάποια από τα οποία κατέχει μερίδιο και σε κάποια το όλο, παρουσιάζει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος στη δήλωσή του για το Πόθεν Έσχες που κατέθεσε στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος κατέχει το ένα δεύτερο μερίδιο σε έξι γραφεία στο Μέγαρο Σιαντεκλαίρ, τα οποία προέρχονται από δωρεά από γονέα. Επίσης κατέχει το ένα έκτο μερίδιο σε χωράφι στο Παραλίμνι επίσης δωρεά από γονέα. Κατέχει ακόμα ύστερα από ανταλλαγή/αγορά το ένα δεύτερο σε δύο οικόπεδα στο Στρόβολο και το όλο σε ένα τρίτο οικόπεδο στο Στρόβολο. Επίσης κατέχει από αγορά το ένα δεύτερο σε κατοικία στον Άγιο Αντρέα στη Λευκωσία.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατέχει ιδιωτικό αυτοκίνητο αξίας €70.000. Τα εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία σε κινητές αξίες και τίτλους ανέρχονται σε €29.750. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος έχει μερίσματα και μετοχές στις εταιρείες A.Panayides Constructing Public Ltd και στην Suphire Holdings Public Ltd.

Οι καταθέσεις σε τράπεζες ταμιευτήρια και συνεργατικά ιδρύματα που δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος ανέρχονται στις €32.720,01. Τα ασφαλιστικά συμβόλαια και εισοδήματα ή ωφελήματα που προέρχονται από αυτά είναι ύψους €341.720, σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου.

Τα εισοδήματά του κ. Παπαδόπουλου για το έτος 2015 ανέρχονται στις €82.975 από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και σε €22.992 από ενοίκια εισπρακτέα. Τα ίδια ακριβώς εισοδήματα έχει δηλώσει και για το έτος 2014. Για το έτος 2013 εκτός από τα εισοδήματα από τη Βουλή και τα ενοίκια έχει δηλώσει μισθό €49.087 από την εταιρεία Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Το 2012 έχει δηλώσει τα εισοδήματά του από τη Βουλή και τα ενοίκια συν €40.775 από την εταιρεία Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Το ποσό που εισέπραξε από το δικηγορικό γραφείο Τάσσος Παπαδόπουλος ανήλθε στα €34.775 το 2011.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε επίσης την πώληση ενός ακινήτου αξίας €478.408 του οποίου το ποσό είσπραξης κουρεύτηκε το Μάρτιο του 2013.

Ο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ δεν έχει δηλώσει οποιαδήποτε χρέη.

 

Δείτε αναλυτικά εδώ το Πόθεν Έσχες

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X