ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολιτικό θρίλερ Μαλά-Νικόλα: Πόσο ευκολόπιστοι είναι οι ψηφοφόροι;

«...τα ευρήματα δεν ευνοούν τον δικό μας υποψήφιο»

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στα επιτελεία των υποψηφίων Σταύρου Μαλά και Νικόλα Παπαδόπουλου, μετά την δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Η Καθημερινή», την περασμένη Κυριακή.

Μάλιστα, άτομο από επιτελείο, όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας στην στήλη #PoliticsBlog, «το μεγάλο ερώτημα, είναι κατά πόσον οι ψηφοφόροι είναι ευκολόπιστοι και μπορούν να χωνέψουν τις υποσχέσεις».

Η ίδια πηγή ανέφερε, επίσης: «Το γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα παιχθεί στις συσπειρώσεις και τους αναποφάσιστους. Το γνωρίζαμε από την αρχή, αυτό όμως που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι πέραν από κάθε λογική και καλή πολιτική πρακτική»... Όπως μου εξήγησε τα τηλεφωνήματα, οι συναντήσεις, τα δείπνα, οι υποσχέσεις, το ενδιαφέρον για την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση ψηφοφόρων, ειδικά όσων είχαν δηλώσει απογοητευμένοι το 2013, «είναι άνευ κάθε προηγουμένου».

Τέλος, ο Ονασαγόρας αναφέρει ότι από άλλο επιτελείο, υπήρξε η παραδοχή ότι «παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα δεν ευνονούν ιδιαίτερα τον δικό μας υποψήφιο, οι μετρήσεις (της «Κ») είναι πολύ αξιόπιστες και πολύ κοντά σε δική μας έρευνα». Αυτή η παραδοχή, σύμφωνα με την πηγή μου επιβεβαίωσε και το άγχος που επικρατεί στο συγκεκριμένο επιτελείο πως παρά την τεράστια προσπάθεια και ενεργοποίηση των τελευταίων εβδομάδων «τα ποσοστά δεν ξεκολλούν»...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X