ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόλεμο» με τα 16χρονα κοριτσόπουλα άνοιξε ο Συλλούρης

«Πόλεμο» στις έφηβες κοπέλες έχει ανοίξει ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, μετά την περιβόητη φωτογραφία του με τον Ντάνο μέσα στην Βουλή. Σαν να μήν έφτανε αυτή, ο κ. Συλλούρης πόζαρε εκ νέου μαζί με τον Ντάνο, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Μάριος Πρίαμος, μαζί με τον Χριστόφορο Τορναρίτη!

Ο Ονασαγόρας στην «Καθημερινή» γράφει τα εξής:

«Το διάβασα και το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα στο Facebook. Είδα και ξαναείδα τη φωτογραφία του Ντάνου να ποζάρει περήφανος δίπλα από τον Συλλούρη και τον Συλλούρη να ποζάρει πιο περήφανος δίπλα από τον Ντάνο και δεν το πίστευα! Για το πρώτο 24ωρο όλοι θεώρησαν πως επρόκειτο για μοντάζ και περιμέναμε να αποκαλυφθεί ο αίτιος. Ουδείς θεωρούσε ότι μπορούσε μια τέτοια είδηση να ήταν πραγματική. Κι όμως! Στην Κύπρο και στη βουλή που προεδρεύει ο μέγιστος πολιτικός Δημήτρης Συλλούρης, όλα μπορούν να συμβούν!
Άντε με το καλό να δούμε να βραβεύονται από τον πρόεδρο της βουλής και οι νικητές του Voice και τουλάχιστον η εστεμμένη των καλλιστείων του ΜEGA. Που είναι και εγχώριο προϊόν. Και για να είμαστε και δίκαιοι θα πρέπει να δώσει και ένα βραβείο, έστω μια υποδοχή στο κτίριο της βουλής και στον Μάριο Πρίαμο. Κι αν δεν το έχει σκεφτεί ακόμη, ας δει πόσους ακόλουθους έχει στα κοινωνικά δίκτυα ο Κύπριος που ήρθε δεύτερος στο Survivor...



Το δεύτερο κτύπημα ήρθε από μια άλλη φωτογραφία στο Facebook με τον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής να ποζάρει σε νυχτερινό κλαμπ δίπλα από τους Ντάνο και Πρίαμο.

Όπως μου έλεγε φίλος πολιτικός αναλυτής με τον οποίο την βλέπαμε στα κοινωνικά δίκτυα: "Ε, τώρα πια είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται για μοντάζ. Δίκαια πια κάθε 16χρονο κοριτσόπουλο μπορεί να εχθρεύεται διπλά τον Συλλούρη. Και γιατί συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με το ίνδαλμα Ντάνο και γιατί συναντήθηκε και με τον Πρίαμο!"».

Πηγή: Η Καθημερινή

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X