ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος από τους Υπουργούς που αποχώρησε ήταν στεναχωρημένος

Από καθηγητής, αγρότης

Η σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου ήταν από τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας αφού θύμιζε μεταγραφική περίοδο ποδοσφαίρου με τα τόσα ονόματα που ακούστηκαν και γράφτηκαν. Ένα είναι πάντως το δεδομένο ότι μετά και την επίσημη ανακοίνωση μπήκε τέλος στην ονοματολογία των τελευταίων ημέρα.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Ονασαγόρας από την στήλη Politics blog της Καθημερινής ασχολήθηκε και με τα παρασκηνιακά των αποχωρήσεων από το Υπουργικό μεταφέροντας μας την εικόνα που επικράτησε μετά και την επισημοποίηση των Υπουργών.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας, πάντως τα ονόματα που ανακοινώθηκαν δεν άφησαν όλους ευχαριστημένους, "αν και δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος".

Και συνεχίζει, από τους αποχωρούντες πιο στεναχωρημένος φάνηκε ο Κουγιάλης. Κάποιος από τους συνεργάτες του σχολίασε μάλιστα με απογοήτευση και την μετακίνηση Καδή από το Παιδείας στο Γεωργίας, λέγοντας: "Μετατράπηκε από καθηγητής, αγρότης"
Η Μάνταμ του Φούλη με πληροφόρησε πως ο Μεγάλος Αρχηγός "είναι ΟΚ" με τη νέα τάξη πραγμάτων "και στο Υπουργικό και στην Πινδάρου". Μου εξήγησε πως σε περίπτωση που ο Νίκαρος του έπαιρνε σημαντικούς βουλευτές από τη Λευκωσία για το Υπουργικό θα υπήρχε πρόβλημα και ως συμβιβαστική φόρμουλα βρέθηκε η... παραχώρηση του Πρόδρομου. "Έμεινε και ο Χάρης στο ΥΠΟΙΚ, οπόταν είναι όλα καλά", κατέληξε.
Με πληροφόρησε πάντως πως βρίσκεται σε εξέλιξη παρασκήνιο για τον "ανασχηματισμό του Φούλη", αφού αναμένεται να γίνει και στον ΔΗΣΥ αλλαγή σκυτάλης σε κάποια πόστα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X