ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περδίκης: «Να κάνουν την μπάζα τους»

«Το success story του Αναστασιάδη αποδείχτηκε fake story»

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ανεβαίνοντας στο βήμα της βουλής και παίρνοντας τον λόγο στην έκτακτη συνεδρία για τον Συνεργατισμό μίλησε σε σκληρή γλώσσα κάνοντας ευθεία επίθεση στην Κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Περδίκης ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον θάνατο του Συνεργατισμού λέγοντας «Τετέλεσται ο Συνεργατισμός».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας: «Το success story του Αναστασιάδη αποδείχτηκε fake story» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Θεολόγου: «Κάποιοι έκαναν το Success Story να κλαις στόρι»

Πρόσθεσε ότι «οι κυβερνώντες ζητούν να παραλείψουμε το μεγάλο δημοσιονομικό κόστος που θα έχει η συμφωνία και να ξεχάσουμε ότι παρέκαμψαν τη δια του Συντάγματος υποχρέωση τους να πάρουν τη γνωμάτευση του νομικού συμβούλου του κράτους, του Γενικού Εισαγγελέα, για τη συμφωνία, αλλά την ανέθεσαν σε ιδιωτικό νομικό οίκο που αντιμάχεται τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

«Αντί η Κυβέρνηση να προσέρχεται ως ικέτης και να ζητά έλεος από τη Βουλή, προσπαθεί από κατηγορούμενη να γίνει κατήγορος» συνέχισε, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κατηγορεί κάποιους «για τα κόκκινα συνεργατικά όταν υπάρχουν και τα γαλάζια συνεργατικά».

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε ο Άντρος Κυπριανού

Είπε ακόμα πως οι διοικούντες τον Συνεργατισμό τα τελευταία πέντε χρόνια, αντί να επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση των ΜΕΔ, το μόνο στο οποίο επικεντρώθηκαν ήταν «να κάνουν τη μπάζα τους», και αναφέρθηκε σε προειλημμένη απόφαση να εκχωρήσουν τον Συνεργατισμό σε φίλια συμφέροντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X