ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περδίκης για Πρόεδρο: «Έχει “παρκάρει” επικίνδυνα το Κυπριακό»

Ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση της υποψηφιότητας του, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

Καθώς μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει "παρκάρει" επικίνδυνα το Κυπριακό και ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση της υποψηφιότητας του, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, επικρίνοντας παράλληλα τον ΠτΔ για το διορισμό Συμβούλου για την περιοχή Τροόδους.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης στον Δωρό της Επαρχίας Λεμεσού, ο κ. Περδίκης είπε πως την ώρα που η προσοχή των μεγάλων κομμάτων στράφηκε αποκλειστικά στην προώθηση των υποψηφίων τους, στην περίπτωση του Προέδρου Αναστασιάδη αυτό είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο, "γιατί είναι ο εν ενεργεία Πρόεδρος, είναι αυτός που διαχειρίζεται αυτήν την ώρα το Κυπριακό και μου φαίνεται ότι έχει παρκάρει το Κυπριακό και ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση της υποψηφιότητας του".

"Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την υπόθεση της Κύπρου, γιατί ακριβώς, εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι αυτή την εικόνα, προβάλλοντας την εις βάρος της εικόνας των Ε/κ", συνέχισε και επανέλαβε το αίτημα για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, "όπως είχε δεσμευθεί ο ΠτΔ, ότι το τέλος των διακοπών θα έφερνε και σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου για εξέταση των εναλλακτικών προτάσεων των κομμάτων, για εξέταση των μέτρων για αντιμετώπιση των σχεδίων της Τουρκίας".

Πρόσθεσε δε πως "οι διακοπές έχουν τελειώσει για τον απλό λαό, φαίνεται όμως πως για τον ΠτΔ τελείωσαν οι διακοπές και ξεκίνησε ο προεκλογικός, γι αυτό δεν έχει χρόνο για Εθνικό Συμβούλιο".

Σχολιάζοντας τη χθεσινή παρουσίαση των έργων της Κυβέρνησης για την περιοχή Τροόδους, ο Γιώργος Περδίκης εξέφρασε τη θέση πως "ο Πρόεδρος έχει δώσει πολλές ελπίδες σε αυτή την περιοχή και έκανε πάρα πολύ λίγα στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης του".

Διερωτήθηκε επίσης, γιατί διόρισε Σύμβουλο / Συντονιστή για τα έργα Τροόδους χωρίς να διαβουλευτεί με τον οποιονδήποτε και με ποιά προσόντα διορίστηκε ο συγκεκριμένος Κοινοτάρχης, ενώ σημείωσε πως "στην πενταετία της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, μεταρρύθμιση δεν είδαμε, εκσυγχρονισμό δεν είδαμε, αλλά είδαμε μια στρατιά από συμβούλους πέριξ του Προεδρικού, πέριξ των Υπουργείων".

"Νομίζω ότι στο τέλος ο ΠτΔ, με την φόρα που έχει πάρει, θα διορίσει και Πρόεδρο για εξαγγελίες και δεσμεύομαι", κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X