ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέραν του 97% η αποδοχή Μαλά στο ΑΚΕΛ

Επικυρώθηκε η υποψηφιότητα Μαλά από την ΚΕ

Την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος την ερχόμενη Κυριακή, ενέκρινε με σημερινή της συνεδρία η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας να συγκεντρώνει πάνω από 97% των ψήφων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής, τα μέλη της ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της συμβουλευτικής μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στις Κομματικές Βάσεις για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά.

Την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Σε σημερινή της συνεδρία η ΚΕ του ΑΚΕΛ ανασκόπησε και αξιολόγησε τη συζήτηση που διεξήχθη στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ) για τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Όπως είναι γνωστό, η πρόταση της ΚΕ προς τις ΚΟΒ ήταν η υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά.

Η εκτίμηση της ΚΕ του ΑΚΕΛ είναι ότι στις ΚΟΒ διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος βοηθά και εμπλουτίζει την πολιτική και τη δράση του Κόμματος στην προεκλογική προσπάθεια. Η ΚΕ ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για την ενεργό συμμετοχή τους στο συλλογικό προβληματισμό για τις Προεδρικές Εκλογές.

Τα μέλη της ΚΕ ενημερώθηκαν, επίσης, για το αποτέλεσμα της συμβουλευτικής μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στις ΚΟΒ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά. Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά συγκέντρωσε πάνω από 97% των ψήφων.

Έχοντας υπόψη τα αποτελέσματα του εσωκομματικού διαλόγου, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΚΕ του ΑΚΕΛ αποφάσισε να προτείνει την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X