ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράταση στην έναρξη του διαλόγου Εκπαιδευτικών-Χαμπιαούρη

Η αρχική εκτίμηση έφερε την 30ή Ιουλίου ως την αφετηρία

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου ξεκινά ο διάλογος των εκπαιδευτικών οργανώσεων με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη, με στόχο την ομαλή έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις παρέλαβαν σήμερα το υλικό που αφορά στον εξορθολογισμό του δημόσιου σχολείου από το γραφείο της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε, επίσης: Βρήκαν την χρυσή τομή Χαμπιαούρης και εκπαιδευτικοί

Ο διάλογος θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018, ως ακολούθως: Στις 13:00 μέχρι τις 14:30 θα πάει η ΟΕΛΜΕΚ για συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας, στις 14:30 – 16:00 η ΠΟΕΔ και 16:00 - 17:30 η ΟΛΤΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις βρίσκονται σε συνεχή συντονισμό.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του την Παρασκευή 27 Ιουλίου, «Αποφασίστηκε η έναρξη εντατικού διαλόγου από τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου και για μία εβδομάδα με όλα τα θέματα στο τραπέζι για εξεύρεση λύσεων σε σχέση με την στελέχωση της νέας σχολικής χρονιάς και με δεδομένο ότι μια καλή στελέχωση, μια σωστή στελέχωση θα οδηγήσει και στην ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που είναι ζητούμενο για όλους μας».

Ωστόσο, φαίνεται πως, αν και βρέθηκε η χρυσή τομή στις σχέσεις ΥΠΠ και εκπαιδευτικών οργανώσεων, η έναρξη του πολυπόθητου διαλόγου παίρνει παράταση δύο ημερών, ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X