ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραλία Άνασσα: Απίστευτες ατάκες από τoν δήμαρχο Πόλης για τους Οικολόγους - H απάντηση Περδίκη

«Ρε παιδιά έχετε καμμιά τετρατροχη πρόχειρη για απόψε?»

Σκληρή επίθεση στο Κίνημα Οικολόγων και Περιβαλλοντιστών εξαπέλυσε ο Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή στο κρατικό ραδιόφωνο για το ζήτημα εισβολής μπουλντόζων στην περιοχή Natura της Πάφου και συγκεκριμένα στην παραλία του ξενοδοχείου Άνασσα.

Ο κ. Παπαχριστοφή άφησε αιχμές ότι η στάση των Οικολόγων εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα που έχει ως στόχο τα φώτα της διασημότητας χωρίς να φαίνεται ταυτόχρονα η περιβαλλοντική τους ταυτότητα.

«Δήθεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος, δεν ξέρω ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, ίσως δεν θέλουν να αναπτυχθεί αυτή η περιοχή. Έρχονται να μας επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε οποιαδήποτε εκδήλωση που γίνεται στην παραλία που αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν τους ανεχόμαστε άλλο», τόνισε ο Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς.

Ο κ. Παπαχριστοφή χαρακτήρισε την καταστροφή των χελώνων προβοκάτσια εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευση του για τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το περιστατικό, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε παραβίαση των όρων της άδειας που είχε δοθεί.
Ταυτόχρονα, κάλεσε τους Οικολόγους να σταματήσουν να προκαλούν την τοπική κοινωνία επιβάλλοντας με τις πολιτικές τους χαμηλούς συντελεστές δόμησης χωρίς την ανάπτυξη άλλων τουριστικών δυνάμεων.

«Με τον τρόπο που έχουν συμπεριφερθεί οι Οικολόγοι δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια έχουν καθηλώσει αυτή την περιοχή να μην έχει ανάπτυξη.Προκαλούν την τοπική κοινωνία, με το να θεωρούμε σαν κατάρα τις χελώνες θα φέρουμε αντίθετα αποτελέσματα. Δεν θεωρούμε κατάρα τις χελώνες, αλλά ευλογία και αυτή την ευλογία πρέπει να την αναδείξουμε», σημείωσε ο Δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς.

Τέλος, ανέφερε ότι θα στείλει επιστολή στον Γενικό Ελεγκτή για τον τρόπο και τους όρους που γίνεται η χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων από πλευράς των Οικολόγων.

Η απάντηση Περδίκη

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, απάντησε με τον δικό του τρόπο στον προσωπικο του λογαριασμό στο Twitter:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X