ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραιτηθέν μέλος του ΔΗΣΥ τώρα στο πλευρό της Θεοχάρους

Το παραιτηθέν μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ, πλέον σύμβουλος της Θεοχάρους στο Κυπριακό

Από το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ ο Σωτήρης Δράκος προσχωρεί πλέον στην Κίνηση Αλληλεγγύη εκτελώντας χρέη συμβούλου της Ελένης Θεοχάρους στο Kυπριακό. O κ. Δράκος είχε αποχωρήσει από τον Δημοκρατικό Συναγερμό τον περασμένο Απρίλη μετά τη στάση που κράτησε το κόμμα στη βουλή για το ενωτικό δημοψήφισμα.

«Με πολύ χαρά σας ανακοινώνω την προσχώρηση στο Κίνημα Αλληλεγγύη του εκλεκτού και πολύτιμου φίλου Σωτήρη Δράκου, ο οποίος είναι ένα εξαίρετος γνώστης του Κυπριακού προβλήματος, έχει μια μακρά πολιτική εμπειρία, έχει μια μακρά εμπειρία στη λειτουργία των κομματικών μηχανισμών και αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχει προσχωρήσει στις δυνάμεις της Αλληλεγγύης και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια να αλλάξουμε ριζικά τον τόπο μας, ανατρέποντας παγιωμένες και συντηρητικές πολιτικές» ανέφερε η Ελένη Θεοχάρους εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η παρουσία του κ. Δράκου θα ενισχύσει την οργανωτική δομή του κόμματος αλλά και τη στρατηγική του στο κυπριακό.

Ο Σωτήρης Δράκος ανέφερε ότι στόχος του είναι η εξυπηρέτηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος του τόπου, «ιδιαίτερα για μια σωστή και δίκαιη λύση του Κυπριακού προβλήματος, για την πάταξη της διαφθοράς, για μια δικαιότερη κοινωνική πολιτική και ανακούφιση των πραγματικά πληγέντων από την οικονομική κρίση, για τη μείωση της ανεργίας, την αναβάθμιση της Παιδείας και του Πολιτισμού, την προώθηση του Αθλητισμού, την ενίσχυση της Άμυνας και γενικά βελτίωση των Σωμάτων Ασφαλείας, τη βελτίωση του συστήματος Υγείας, την αποτελεσματικότερη αναδιάρθρωση του κράτους, τη βελτίωση της Οικονομίας η οποία πρέπει να μπει σε στέρεες βάσεις, την ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού και την ενδυνάμωση της γεωργίας και κτηνοτροφίας, την πραγματική και αποτελεσματική ανάπτυξη των μέσων μαζικής μεταφοράς, την εκδημοκρατικοποίηση και βελτίωση της Δικαιοσύνης, την ανάπτυξη και βοήθεια των κοινοτήτων Τροόδους και άλλων υποβαθμισμένων περιοχών, την αναβάθμιση και ενίσχυση της δημόσιας υπηρεσίας και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Κληθείς να σχολιάσει, εάν η προσχώρηση του στην Αλληλεγγύη σημαίνει και εμπλοκή στο επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο κ. Δράκος απάντησε ότι «εγώ εντάσσομαι στο Κίνημα Αλληλεγγύη, και θα σεβαστώ τις οποιεσδήποτε συλλογικές αποφάσεις έχει πάρει το Κίνημα Αλληλεγγύη».

Πηγή: Καθημερινή 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X