ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαδόπουλος: Ρίχνει τα πυρά του στον Νίκαρο

"Ο κ. Αναστασιάδης ευτελίζει το θεσμό που εκπροσωπεί"

Απάντηση στις διευκρινίσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφορικά με τον απόρρητο φάκελο που έστειλε σε αριθμό πολιτών έδωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για άλλη μια φορά ενήργησε ανεύθυνα και επικίνδυνα.

Πρόσθεσε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης κρατά στο σκοτάδι πολιτικά πρόσωπα τα οποία διαφωνούν μαζί του, ενώ ισχυρίζεται πως 5 εκ των 7 εγγράφων που απέστειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν τα έδωσε στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αποκαλύψει τον κατάλογο των επιλεγμένων παραληπτών των επίμαχων εγγράφων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου

"Ο κ. Αναστασιάδης ευτελίζει το θεσμό που εκπροσωπεί

Δυστυχώς ο κ. Αναστασιάδης για άλλη μια φορά ενήργησε ανεύθυνα και επικίνδυνα, ευτελίζοντας το θεσμό που εκπροσωπεί. 

Σε γραπτή του δήλωση σήμερα, ομολόγησε ότι απέστειλε απόρρητα έγγραφα για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό μόνο σε επιλεγμένα πρόσωπα, ενώ την ίδια στιγμή επιμένει να κρατά στο σκοτάδι το λαό και τα πολιτικά πρόσωπα που διαφωνούν μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 5 από τα 7 αυτά έγγραφα, ο κ. Αναστασιάδης ΔΕΝ τα έδωσε ποτέ στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Με τη συμπεριφορά του, ο κ. Αναστασιάδης:

• Δείχνει ασέβεια προς τον κυπριακό λαό τον οποίο θα έπρεπε να εκπροσωπεί και να υπηρετεί ισότιμα και αμερόληπτα.
• Ευτελίζει το θεσμό τον οποίο θα έπρεπε να προστατεύει.
• Υποσκάπτει το όποιο κύρος και την όποια αξιοπιστία του απέμεινε ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών και διεθνώς.

Τέλος, θα είχε ενδιαφέρον εάν ο κ. Αναστασιάδης απεκάλυπτε τον κατάλογο των επιλεγμένων παραληπτών οι οποίοι κρίθηκαν από τον κ. Αναστασιάδη ως προνομιούχοι για ενημέρωση, την ώρα που συνεχίζει να κρατά στο σκοτάδι τον κυπριακό λαό και τα πολιτικά πρόσωπα που διαφωνούν μαζί του.

Μέχρι σήμερα, ο κ. Αναστασιάδης δίχαζε το λαό. Πλέον, δημιουργεί και μια ολιγομελή ελίτ προνομιούχων πολιτών που ενημερώνονται μυστικά για το μείζων εθνικό θέμα."

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X