ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παμπορίδης Vs «Πατριωτική» αντιπολίτευση για το «fast track»

Παραδέχθηκε και ελλειπείς σχεδιασμούς από το ΥΠΥΓ

Τα πυρά του προς την «πατριωτική αντιπολίτευση», έστρεψε ο Υπουργός Υγείας, μετά την έντονη αντίδρασή του από τις ελλείψεις που διαπίστωσε στο ιατρείο fast track, που λειτούργησε για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Παμπορίδης, με tweet του, την είπε στην αντιπολίτευση, η οποία είχε νιώσει ικανοποίηση από την κακή πρώτη εντύπωση που δημιουργήθηκε:

Μιλώντας στην «Καθημερινή» για το συγκεκριμένο θέμα ο Υπουργός υγείας Γιώργος Παμπορίδης τόνισε ότι η κατάσταση που βρήκε την πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου μέτρου δεν τον βρήκε καθόλου ικανοποιημένο, έτσι συνέχισε αφού θέλουμε να είμαστε εντάξει με τους ασθενείς θα πρέπει και εμείς να τους προσφέρουμε όσο το δυνατό γίνεται καλύτερες υπηρεσίες μέχρι και την εφαρμογή του νέου συστήματος υγείας το οποίο έρχεται να λύσει πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα δημόσια νοσηλευτήρια καθώς μέσα από την αυτονόμηση τους όπως ανέφερε θα λυθούν πολλά υφιστάμενα προβλήματα.

Όπως επισήμανε το όλο ζήτημα που δημιουργήθηκε δεν είναι συνδικαλιστικό ενώ παράλληλα παραδέχτηκε και τους ελλιπείς σχεδιασμούς του Υπουργείου υγείας τονίζοντας ότι το όλο σύστημα θα συνεχίζει να λειτουργεί ως προς το συμφέρον των ασθενών.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση