ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει την Χαραλαμπίδου στα δικαστήρια ο Δίπλαρος (Vid)

«Εσείς είστε συνηθισμένος να λογοδοτείτε ενώπιον της δικαιοσύνης για ψέματα»

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου, και της βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, με αφορμή τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη ο πρώτος, σε σχέση με εκπαιδευτικούς που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών στα σχολεία.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ανέφερε στο ΡΙΚ, όπου ήταν καλεσμένη, ότι η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, την ενημέρωσε ότι ζήτησε από τον κ. Δίπλαρο όπως ενημερώσει την ίδια, αλλά και την Αστυνομία, σε σχέση με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του. Αντ' αυτού, είπε η βουλευτής, ο συνάδελφός της απάντησε γενικά, χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για ονόματα και σχολεία.

Στο στούντιο της εκπομπής «Από μέρα σε μέρα», ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Δίπλαρος, ο οποίος κατηγόρησε την κ. Χαραλαμπίδου ότι λέει ψέματα, ενημερώνοντάς την, μάλιστα, ότι θα δώσει απαντήσεις στο δικαστήριο.

Η κ. Χαραλαμπίδου του απάντησε ότι εκείνος που είναι συνηθισμένος να λογοδοτεί και να απολογείται ενώπιον δικαστηρίου για ψέματα που έχει πει, είναι ο ίδιος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X