ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όπλισε και πυροβόλησε» ο Θεμιστοκλέους (pics)

Απάντηση στον Γ. Εισαγγελέα… με ντοκουμέντα

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους έδωσε απάντηση στον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεμιστοκλέους έγραψε:

Η ανταπάντηση μου προς τις δύο ανακοινώσεις του Γενικού Εισαγγελέα

Για τη δεύτερη ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα, που τότε δεν ήταν Γενικός Εισαγγελέας, η απάντηση μου είναι απλή και είναι η ίδια με τότε :

Η Γενική Εισαγγελία από υπερβάλλοντα ζήλο δια το δημόσιο συμφέρον, δεν την ενδιέφερε τότε το σκάνδαλο με τις σιαγόνες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Παπασάββα που ο υποφαινόμενος ανέδειξε στην Βουλή, επιχείρησε κι επέτυχε χωρίς ποτέ να εξασφαλίσει την άδεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου κι ερήμην μου καταδικαστικές αποφάσεις για τροχαίες παραβάσεις, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να λάβω οιαδήποτε γνώση.

Δηλαδή από θεματοφύλακας του Συντάγματος η Γενική Εισαγγελία μετετράπη σε παραβάτη του, τα έκαμε θάλασσα κι από ΜΟΝΗ της πήρε την πρωτοβουλία να διορθώσει τις παραβιάσεις του Συντάγματος που η ίδια προκάλεσε. Μα ούτε αυτό δεν μπορεί να κατανοήσει ο Γενικός Εισαγγελέας;

Πάμε τώρα στην πρώτη ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα

1. Χαιρετίζω το γεγονός της παραδοχής από τον Γενικό Εισαγγελέα ότι τα έγγραφα είναι γνήσια κι όχι χαλκευμένα.

2. Ισχυρίζεται ο Γενικός Εισαγγελέας ότι τα έγγραφα είναι προϊόν υποκλοπής. Εάν έτσι πιστεύει τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ας διατάξει την ποινική μου δίωξη. Μπορεί; Εγώ λέω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

3. Γίνεται λόγος στην ανακοίνωση του για ανοίκεια συμπεριφορά μου έναντι των οργάνων της τάξης και το μόνο που έχω να πω είναι ότι εάν ήταν έτσι τα πράγματα τότε θα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν τόλμησε καν να τη συμπεριλάβει ούτε στην αίτηση του προς το Ανώτατο ούτε και μετά στο κατηγορητήριο, παρά μόνο την παπαγάλιζε στα ΜΜΕ για να δημιουργήσει την εικόνα που θα ήθελε να είχα κατά τη διαδικασία άρσης της ασυλίας μου. Συνεπώς δεν είναι η δική μου συμπεριφορά ανοίκεια, αλλά η δική του επαίσχυντη.

4. Τότε σε πολλά και διάφορα ΜΜΕ και προσπαθώντας να με καταδικάσει ενώπιον της κοινής γνώμης ισχυριζόταν ότι ο νόμος είναι νόμος, ότι κινδύνευε τάχα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον της δικαιοσύνης και με δηλώσεις του με παρουσίαζε, πριν καν ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον μου, ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ο οποίος μάλιστα παραβίασε το όριο ταχύτητας και σε κατοικημένη περιοχή, πολυσύχναστη, που παίζουν παιδιά κλπ.

5. Δηλαδή με μία μόνο παράβαση του ορίου ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή ήμουν, μάλιστα χωρίς ποτέ να εμπλακώ σε οποιοδήποτε θανατηφόρο ή σοβαρό δυστύχημα, δημόσιος κίνδυνος, αλλά το ζεύγος ΠΟΛΥΒΙΟΥ με 34 παραβιάσεις του ίδιου ορίου ταχύτητας στην ίδια ακριβώς περιοχή ΔΕΝ ήταν δημόσιος κίνδυνος και όχι μόνο κανένας από τους δύο δεν διώχτηκε αλλά έτυχαν και στις 34 ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ του ευεργετήματος της αναστολής.

6. Για τον Κώστα Κληρίδη Γενικό Εισαγγελέα ακόμα της Δημοκρατίας ο νόμος είναι νόμος, αλλά όταν πρόκειται για στενά και φιλικά του πρόσωπα ο νόμος πάει περίπατο.

7. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Κώστας Κληρίδης εκτός από ανεπαρκέστατος, ακατάλληλος κι ανίκανος για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα είναι κι αιχμάλωτος ενός ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ κι ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ για το υψηλό αξίωμα που ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ η Δημοκρατία μας του ενεπιστεύθη.

8. Ενός νεποτισμού κι αμοραλισμού που επικαλείται το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον της δικαιοσύνης όχι για να τα υπερασπιστεί και να τα υπηρετήσει, αλλά με τις απεριόριστες εξουσίες που ΚΑΚΙΣΤΑ εξακολουθεί να έχει, για να πλήξει όσους του ασκούν κριτική και για να εξυπηρετήσει στενόκαρδα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα φίλων και παρατρεχάμενών του.

9. Παρακαλείται εκ νέου ο κ. Κώστας Κληρίδης να μας απαντήσει σε πόσους άλλους μετόχους ή συνεργάτες ή εργαζομένους ή πελάτες του ιδίου δικηγορικού γραφείου παρείχε την ίδια προνομιακή μεταχείριση;

10. Σε πόσες άλλες ποινικές διώξεις των Πόλυ και Γεωργίας Πολυβίου για παραβίαση του επιτρεπομένου ορίου ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή, πλην των ως άνω αναφερομένων, υπέγραψε αναστολή από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Εισαγγελέως;

11. Και τέλος να μας απαντήσει πώς είναι δυνατόν να μην ντρέπεται, από τη μια να αναστέλλει ή να διαγράφει 34 συνολικά ποινικές διώξεις ενός ζευγαριού και μάλιστα να έχει το θράσος τάχα να τις δικαιολογεί και την ίδια ώρα για την ίδια ακριβώς κατηγορία να τολμά να ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο την άρση της ασυλίας Βουλευτή παραμονές εκλογών!

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X