ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόφωνα υπέρ της υποψηφιότητας Αναστασιάδη ο ΔΗΣΥ

«Θα συνεχίσουμε και μετά τον Φεβράρη»

Σε μία μάλλον διαδικαστική παρά ουσίας συνεδρία του Πολιτικου Γραφέίου του ΔΗΣΥ ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου παρουσίασε την εισήγηση της ηγεσίας για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Αναστασιάδη.

«Θα κληθούμε να πάρουμε μία ουσιαστική απόφαση που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου» ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως το 2013 ο Νίκος Αναστασιάδης κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία τραγική κατάσταση, λόγω οικονομικής κρίσης.

Παρουσιάζοντας τις μεγάλες δυσκολίες αλλά και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν κατά τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη, σε οικονομία κυπριακό και μεταρρυθμίσεις κάλεσε το Πολιτικό Γραφέίο του ΔΗΣΥ να στηρίξει εκ νέου την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη. Εισήγηση που θα περάσει απο το ανώτατο συμβουλιο του κόμματος το Σάββατο. Όπως επεσήμανε δεν είναι ώρα για πειραματισμους αλλά ώρα ευθύνης.

«Θα συνεχίσουμε και μετά τον Φεβράρη» ανέφερε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Η ώρα της ευθύνης απέναντι στην παράταξη στην κοινωνία και στην Κύπρο μας. Με σταθερά βήματα μπροστά για μια καλύτερη Κύπρο» σημείωσε. «Θέλουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συνεχίζει και να ολοκληρώνει την προσπάθεια και τη διαπραγμάτευση που κατα γενική ομολογία έφτασε στο πιο προχωρημένο σημείο».

Πηγή: Η Καθημερινή

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X