ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «παλικαρισμοί» και τα «άγρια νιάτα» του Συμβουλίου Αρχηγών

Σαν παλιά παρέα του... στρατού

Χωρίς ιδιαίτερες εκρήξεις εκ μέρους των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, κύλησε το Συμβούλιο των Αρχηγών, που έλαβε χώρα στο Προεδρικό, υπό τον Νίκο Αναστασιάδη, μετά και την ανανέωση της NAVTEX από την Τουρκία, αναφέρει ο Ονασαγόρας.

Παρά το ότι υπήρξαν μερικοί «παλικαρισμοί» εκ μέρους των «άγριων νιάτων», σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν καλό και όλοι ήταν μονιασμένοι σαν παλιά παρέα από το στρατό, γράφει χαρακτηριστικά στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής».

Αυτούσιο το απόσπασμα:

«Στην ερώτησή μου εάν κύλησαν όλα ομαλά στο Συμβούλιο Αρχηγών η απάντηση ήταν: "αν εξαιρέσεις κάποια κουφά και παλικαρισμούς που έχουν επαναληφθεί οι αρχηγοί έμοιαζαν λες και τους είχαμε ποτίσει με ήπιο ηρεμιστικό. Όλοι συμφώνησαν με το πακέτο που τους παρουσίασε ο Νίκαρος και έμοιαζαν με παλιά παρέα του στρατού, ήρεμοι και μονοιασμένοι. Αφού και ο Νίκαρος μπήκε στον πειρασμό για άλλη μια φορά να επαναλάβει το παλιό του σύνθημα ότι η κρίση θέλει ηγέτη..."

"Μην σας πω πως οι πιο συγκαταβατικοί ήσαν τα άγρια νιάτα, Νικόλαος, Σιζό, Λιλλήκας, Περδίκης" κατέληξε», ο αξιόπιστος κ. Πάμπος από το Προεδρικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X