ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «Αξιόγραφοι» έδωσαν τα χέρια με τον Νικόλα

Νέα συμμαχία για τις Προεδρικές

Για την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του υπέρ του υποψηφίου Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου, ενημέρωσε σήμερα τον ίδιο τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιόγραφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχαν στο Επιτελείο του, ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε αρχικά τον κ. Μαυροβουνιώτη και τον Σύνδεσμο Κατόχων Τραπεζικών Αξιόγραφων, για την απόφασή τους να στηρίξουν τη δική του υποψηφιότητα

«Η δίκη τους στήριξη είναι πολύτιμη, βοηθητική και καθοριστική για να επιτευχθεί ο στόχος της αποκατάστασης της μεσαίας τάξης, της αποκατάστασης των αδικιών, της αποκατάστασης των ζημιών, που δυστυχώς επωμίστηκαν συγκεκριμένοι συμπολίτες μας το 2013. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να πετύχουμε την πραγματική ανάπτυξη της Κυπριακής Οικονομίας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να φέρουμε την αλλαγή», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε ότι τήρησαν με ευλάβεια την απόφαση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιόγραφων, ο οποίος εκπροσωπεί 17 χιλιάδες πολίτες, να πραγματοποιήσει συναντήσεις με όλους του υποψηφίους και να λάβει γραπτώς τις θέσεις τους όσον αφορά στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

«Η καλύτερη πρόταση είναι αυτή του Νικόλα Παπαδόπουλου. Θέλω να τον ευχαριστήσω και αισθάνομαι ότι είναι ο πιο αξιόπιστος ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημά μας. Τα εκλογικά μας επιτελεία είναι οργανωμένα σε όλες τις επαρχίες και αντί της δικής μου υποψηφιότητας, κρατάμε τώρα το προεκλογικό πρόγραμμα του Υποψηφίου Πρόεδρου Νικόλα Παπαδόπουλου», είπε και πρόσθεσε πως με συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες, θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους την υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου, γιατί αυτό απαιτεί η ανάγκη, απαιτεί το δίκαιο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X