ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «αντιμαχόμενοι» του ΔΗΣΥ και η μοναδική ελεύθερη θέση

Τρία ονόματα για την διαδοχή του Πρόδρομου

Έντονες είναι οι διεργασίες στον ΔΗΣΥ, αυτό το διάστημα, μετά τις εκλογές, καθώς η ανάληψη καθηκόντων στην Κυβέρνηση από τον Πρόδρομο Προδρόμου, άφησε κενή την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας, η μικρή λίστα του «Φούλη» περιλαμβάνει τρία μόνο νεαρά πρόσωπα και, συγκεκριμένα, δύο άνδρες και μια γυναίκα. Τα δύο άτομα εξ αυτών, είναι βουλευτές και το τρίτο εκτός βουλής, επισημαίνει.

Βάσει των γραφομένων του στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής», πηγή του τού ανέφερε ότι στον ΔΗΣΥ, ο Αβέρωφ Νεοφύτου θεωρείται ως «ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός και όχι μόνο δεν υπάρχει αμφισβήτηση αλλά λαμβάνει μόνο επευφημίες μετά την νίκη Αναστασιάδη που εν πολλοίς ήταν και δική του. Ο Λευτέρης Χριστοφόρου μάλλον συνεχίζει κι αυτός χωρίς ανθυποψήφιο και σίγουροι θεωρούνται και δύο από τους τρεις αντιπροέδρους. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει εάν θα επαναδιεκδικήσει ο Σαμψών κι αν στο παιχνίδι της αντιπροεδρίας θα μπουν ο Δίπλαρος, ο Νουρής και δύο άλλοι».

Ωστόσο, στον ΔΗΣΥ δεν λείπουν οι διαμάχες, καθώς, όπως προσθέτει, «σε γνωστό στέκι της πρωτεύουσας πάντως, ο διάλογος μεταξύ δύο στελεχών του ΔΗΣΥ ήταν έντονος και φανέρωσε μάχες με αντιμαχόμενες ομάδες, έστω και χαμηλής έντασης, υπάρχουν "και στα καλύτερα των κομμάτων"».

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X