ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χαμπιαούρης μπήκε στο «μικροσκόπιο» του Φούλη

Αυτό μας αναφέρει ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog

Η επίμαχη δήλωση του Υπουργού Παιδείας μετά και την επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΑΜ προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από τον ΔΗΣΥ, ενώ θορυβημένο παρουσιάζεται και το Προεδρικό. Το παρασκήνιο των όσων έγιναν μετά και την δήλωση Χαμπιαούρη μας μεταφέρει ο Ονασαγόρας από την στήλη #Politicsblog της Καθημερινής.

Συγκεκριμένα ο Ονασαγόρας γράφει, πολύ νωρίς άρχισαν οι κόντρες κατά του νέου υπουργού Παιδείας. Εκτός από τα καθαρά σοβαρά εκπαιδευτικά θέματα που έχει να χειριστεί και το τεράστιο έργο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης προστέθηκε από χθες και η... παρολίγον "ένταξή του στο ΕΛΑΜ"!

Τουλάχιστον με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε πολιτικός την κατάσταση που δημιουργήθηκε για την επίσκεψη του Χαμπιαούρη στα γραφεία του ΕΛΑΜ και τη δήλωσή του υπουργού προς τον Χρίστου: "Θα δεχθούμε όπως έχετε αναφέρει την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική εκεί που πρέπει και θέλω να ξέρετε ότι οι αξίες και αρχές που έχετε αναφέρει είναι και δικές μας αξίες και δικές μας αρχές κι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου."

Οι αντιδράσεις δεν ήρθαν μόνο από το ΑΚΕΛ αλλά και από τον ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ (με δηλώσεις στελεχών) ενώ θορυβημένο παρουσιάζεται και το Προεδρικό.

Παρά την διευκρινιστική δήλωση του Χαμπιαούρη ότι οι κοινές αξίες του με το ΕΛΑΜ αφορούν μόνο τα ελληνοχρηστιανικά ιδεώδη και όχι τις ακραίες πολιτικές θέσεις της ακροδεξιάς, η τάτσα έχει μείνει.

Ο κύριος Πάμπος που παρακολουθεί τα πάντα από τη δεσπόζουσα θέση του στον Λόφο μου ανέφερε ψες πως "ο Χαμπιαούρης έχει πια μπει στο μικροσκόπιο. Όχι μόνο του Νίκαρου, υποτίθεται πως σε αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς. Τώρα μπήκε και στο εξαιρετικά ευαίσθητο μικροσκόπιο του Φούλη. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το θέμα είναι μάλλον σοβαρό"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X