ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πατσαλίδης «πλήρωσε τον Νικόλα με το ίδιο νόμισμα»

«...κι αυτό είναι κάτι που πονάει»

Σε συναγερμό φέρεται να είναι η «αυλή» του «Πρίγκιπα», μετά την αποχώρηση του Πατσαλίδη από το ΔΗΚΟ, με το υστερόγραφο της επιστολής παραίτησης να «πονάει» περισσότερο από την ίδια την πράξη.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ονασαγόρα στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», η ανησυχία του Νικόλα προκύπτει και από το γεγονός ότι πρόκειται για το τέταρτο μέλος του ΔΗΚΟ που αποχωρεί, το οποίο, μάλιστα, κατείχε και την θέση του Αντιπροέδρου. 

Όπως αναφέρει ο γράφων, δική του πηγή του ανέφερε ότι «κανείς δεν ξέρει πόσοι μπορεί να τον ακολουθήσουν και στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο δράσης». Του επεσήμανε ακόμα πως το υστερόγραφο στην επιστολή παραίτησής του από τη θέση του αντιπροέδρου ήταν το σημείο που πείραξε πιο πολύ απ’ όλα τον Νικόλα. «Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα λέγοντάς του πως απλά πράττει ό,τι και ο ίδιος έπραξε κατά τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πονάει...».

Σύμφωνα με την πηγή του Ονασαγόρα, «μια ευρύτερη ανησυχία για τη δημιουργία Κίνησης από τον Μάριο Καρογιάν είναι διάχυτη και το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος παραμένει στο κόμμα, όπως και άλλοι που αντιδρούν, αποτελούν «μόνιμη απειλή» για τον Νικόλα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση