ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ο ηγέτης που μπορεί να ενώσει την κοινωνία» - Αναφέρει η ΔΕΟΚ

Η ΔΕΟΚ στηρίζει τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΕΟΚ, σε συνεδρία του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, αποφάσισε να καλέσει τα μέλη της Ομοσπονδίας, τους εργαζόμενους και τους Κύπριους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να τιμήσουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΟΚ.

«Η πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη και των δυνάμεων που στήριξαν τις επιλογές του έχει οδηγήσει το Κυπριακό σε επικίνδυνες υποχωρήσεις με ορατό πλέον τον κίνδυνο αναβάθμισης του ψευδοκράτους και εδραίωσης της διχοτόμησης», αναφέρει η ΔΕΟΚ.

«Είναι πεποίθηση της ΔΕΟΚ ότι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου απαιτούν εμπνευσμένη ηγεσία με ξεκάθαρο αναπτυξιακό προσανατολισμό, κοινωνική ευαισθησία και συγκροτημένη στρατηγική για το εθνικό μας θέμα» σημειώνει και προσθέτει ότι «ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις που τον στηρίζουν διαπνέονται από το όραμα αλλά και την αναγκαία πολιτική βούληση και αξιοπιστία να φέρουν την αλλαγή που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος».

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΕΟΚ, αναφέρει η ανακοίνωση, «πιστεύει ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ο ηγέτης που μπορεί να ενώσει την κοινωνία και να οδηγήσει τον τόπο σε αλλαγή πορείας. Η εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους ανθρώπους και για ολόκληρη την κοινωνία» καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X