ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νίκαρος τρολάρει τον Αλέξη - «Εγώ είμαι απλά ένας Πρόεδρος» (vid)

Δείτε το στιγμιότυπο από την τριμερή σύνοδο

Ο ΠτΔ, «ξαναχτύπησε» με χιουμοριστικό τρόπο στην τριμερή σύνοδο αναφερόμενος στα αξιώματα του Αλέξη Τσίπρα.

Μεγάλα κέφια είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Ισραήλ, αφού δεν δίστασε να τρολάρει τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε και το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών, αποκτώντας έτσι διπλή ιδιότητα. 

Ο Νίκος Αναστασιάδης, στον οποίο υποκλίνονται ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι για την οξυδέρκεια και την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του… «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά στη συνέντευξη Τύπου, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ.

Μιλώντας για την διπλή ιδιότητα του Μπεντζαμιν Νετανιάχου, του υπενθύμισαν από το ακροατήριο ότι αυτό συμβαίνει και με τον κύριο Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ετοιμόλογο όπως πάντα, να ρίχνει το γάντι στον Έλληνα Πρωθυπουργό προετοιμάζοντάς τον για το πιθανό ενδεχόμενο να αναλάβει και το Υπουργείο Άμυνας αναφερόμενος εμμέσως στο σενάριο αποχώρησης του Πάνου Καμένου.

«Εγώ δυστυχώς είμαι ένας απλός Πρόεδρος. Τα Υπουργεία τα έχω αναθέσει σε άλλους, κάποιοι άλλοι τα λαμβάνουν. Εντός ολίγου, ενδεχόμενα και ο Αλέξης να είναι Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας, όπως είναι ο φίλος Μπέντζαμιν», δήλωσε ο Πρόεδρος προκαλώντας το χειροκρότημα και το γέλιο στην αίθουσα.

Άμεση ήταν και η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υπογράμμισε στον Πρόεδρο ότι δεν είναι τόσο θετικό να είναι κανείς Πρωθυπουργός και να αναγκάζεται να έχει και άλλο χαρτοφυλάκιο.

 Δείτε το βίντεο: 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X