ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νίκαρος «πυροβόλησε» στη Λεμεσό (pics)

Έδωσε το σήμα έναρξης του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ

Πραγματοποιείτε σήμερα και αύριο το 12ο ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης παρευρέθηκε σήμερα στη Λεμεσό και έδωσε το σήμα για την έναρξη του 12ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο Νίκος Αναστασιάδης συγχαίρει τους διοργανωτές γι' αυτό το γεγονός και αναφέρει πως οι εισπράξεις του Μαραθωνίου θα πάνε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και σε άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς. 

Συγκεκριμένα η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το λογαριασμό του Προέδρου γράφει: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, για να κηρύξω την έναρξη ενός εκ των σπουδαιότερων και μαζικότερων αθλητικών γεγονότων του τόπου, του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ.

Κατά τη διήμερη διεξαγωγή του μαραθωνίου λαμβάνουν μέρος διεθνώς αναγνωρισμένοι μαραθωνοδρόμοι σε αυτό το αθλητικό γεγονός που εντάσσεται στο βαλκανικό πρωτάθλημα και κατά κύριο λόγο υπηρετεί μια προστιθέμενη κοινωνική αξία, αφού μέσα από τις επιχορηγήσεις, τις εισπράξεις θα εξυπηρετηθεί το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και άλλοι φιλανθρωπικοί οργανισμοί.

Θέλω θερμά να συγχαρώ τους διοργανωτές ΟΠΑΠ Μαραθώνιου ΓΣΟ, τον διευθυντή της όλης προσπάθειας Σπύρο Σπύρου, τους 500 εθελοντές και όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας συμβάλλετε στο να προβληθεί η πατρίδα μας στο εξωτερικό.

Καλή επιτυχία σε επιδόσεις, αλλά και στους στόχους και σκοπούς που θέσατε».

Δείτε την ανάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X