ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νίκαρος «κατέβηκε» από το Τρόοδος - Ποιος θα είναι ο ρόλος της Αννίτας και του Αβέρωφ

Θα είναι το αντίπαλο δέος της Χαραλαμπίδου

Παρασκήνιο και #PoliticsBlog πάνε μαζί και ο Ονασαγόρας μας παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα όσα ψιθυρίζονται για τις επόμενες κινήσεις του Νίκαρου για τις προεδρικές εκλογές. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος που θα έχει η Αννίτα Δημητρίου... και κάπως έτσι φέρνουμε στο μυαλό μας παλαιότερη δήλωση ότι «ο ΔΗΣΥ πάει σε εκλογές και όχι καλλιστεία» πως θα νοιώθουν άρεγε κάποιοι τώρα;  Η βουλευτής του ΔΗΣΥ θα είναι ένα ωραίο, σύγχρονο πρόσωπο της εκστρατείας Αναστασιάδη. 

"Η επιστροφή του Νίκου Αναστασιάδη από το Τρόοδος σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην πολιτική μάχη. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι ντυμένος ως ετοιμοπόλεμος ιππότης και να έμπαινε στο προεδρικό έφιππος όπως ο Άης Γιώργκης..." Η γλαφυρή περιγραφή της επιστροφής Αναστασιάδη στο μέτωπο του προεκλογικού αγώνα έγινε από στέλεχος του ΔΗΣΥ.

Το στέλεχος μιλούσε σε φιλική ομήγυρη αναλύοντας τις προκλήσεις του Φθινοπώρου για τον ΔΗΣΥ. Όπως είπε η μάχη που από κοινού θα δοθεί από τον ΔΗΣΥ, τον Αναστασιάδη και το επιτελείου του προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών "αφού τα δεδομένα είναι εντελώς ρευστά και υπάρχουν εναντίον μας ασύμμετρες πολιτικές απειλές"...

Σύμφωνα με τον ίδιο ο προγραμματισμός που άρχισε επίσημα στη δροσιά του Τροόδους θα συνεχιστεί και στη Λευκωσία με δύο στοιχεία να προτάσσονται: τον ρόλο κλειδί του αρχηγού Φούλη, ο οποίος και πολύ συγκεκριμένος θα είναι και τα ηνία θα κρατά αλλά "δεν θα φαίνεται και τόσο πολύ" αλλά και τον ρόλο της 30χρονης Αννίτας Δημητρίου που θα αποτελέσει το "ωραίο, σύγχρονο πρόσωπο της εκστρατείας Αναστασιάδη".


Σύμφωνα με το στέλεχος η Αννίτα θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα αναλάβει τον ρόλο του εκπρόσωπου τύπου του υποψήφιου Αναστασιάδη. "Το συζητούμε για δύο μήνες, εγώ θεωρώ πως η θέση είναι δική της" είπε.

Η Αννίτα Δημητρίου ως εκπρόσωπος τύπου του Αναστασιάδη θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της Ειρήνης Χαραλαμπίδου του Μαλά και της Σκεύης Σταύρου αλλά και της Αναστασιάς Παπαδοπούλου του Νικόλα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X