ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΓΓ ΟΗΕ προσβλέπει στις προσπάθειες του Προέδρου για επίλυση του Κυπριακού

Το συγχαρητήριο μήνυμα για επανεκλογή Αναστασιάδη

Στη συνεχιζόμενη συνεργασία και στις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για επίλυση του Κυπριακού προσβλέπει ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπως αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του, σημειώνοντας ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεχίσουν να είναι υποστηρικτικά σε αυτές τις προσπάθειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας».

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια και τις καλύτερες μου ευχές για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει στο μήνυμά του ο ΓΓ του ΟΗΕ.

Εύχεται «κάθε επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων σας και πιστεύω ότι θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές περίπλοκες διεθνείς προκλήσεις που έπονται».

«Προσβλέπω στη συνεχιζόμενη συνεργασία και στις προσπάθειες σας για επίλυση του μακροχρόνιου κυπριακού προβλήματος», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «τα Ηνωμένα Έθνη θα συνεχίσουν να είναι υποστηρικτικά σε αυτές τις προσπάθειες».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X