ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Φούλης «δεν σούζει τα πόδκια του πριν να καβαλλιτζιέψει»

«Άφησε μεγάλη κληρονομιά στον τόπο»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του υποψηφίου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Προεδρικό θώκο, Νίκου Αναστασιάδη, καθώς, όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας στο #PoliticsBlog της εφημερίδας «Η Καθημερινή», όλες οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν ξανά μεγάλο νικητή των επερχόμενων εκλογών.

«Ωστόσο», όπως αναφέρει επί λέξει ο γράφων, «ο μέγας επιτελάρχης, Αβέρωφ Νεοφύτου, "δεν σούζει τα πόθκια του πριν να καβαλλικέψει", όπως μου ανέφερε άτομο που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο επιτελείο. Σύμφωνα με την πηγή μου "από την αρχή αλλά και ειδικά τώρα που έχει αγριέψει ο προεκλογικός, ο Φούλης προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρεκτροπές, ούτε κινήσεις που θα ρίχνουν το επίπεδο και θα προκαλέσουν πρόβλημα στην εικόνα του Αναστασιάδη αλλά και του επιτελείου". Εξάλλου, όπως μου υπέδειξε η πηγή μου, είναι ξεκάθαρο ότι ο Αβέρωφ δεν διστάζει να λάβει μέτρα και δύσκολες αποφάσεις όταν χρειάζεται, ακόμα και να θέσει εκτός άτομα που παρεκτρέπονται. Και το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές".

Η πηγή μου έλεγε χθες πως η διπλωματική δεινότητα της "παφίτικης αλεπούς" θα δοκιμαστεί σήμερα για άλλη μια φορά αφού με επιχειρήματα, δημόσιες αναφορές αλλά και "πλάγιες επισημάνσεις" θα προσπαθήσει να ισορροπήσει ξανά σε τεντωμένο σκοινί για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός".

Όπως μου είπε: "Εξάλλου η αποφασιστικότητα και η διπλωματική δεινότητα του Φούλη άφησε μεγάλη κληρονομιά στον τόπο, όπως τα αεροδρόμια τα οποία καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τις μαρίνες αλλά και τη διάσωση της οικονομίας το 2013 παρά τις κατάρες και τις... ιαχές κάποιων". "Αν τους άκουγε και δεν προχωρούσε σε μεθόδους που οι άλλοι απέρριπταν ως καταστροφικές και κάποιοι "προδοτικές" ακόμα θα συζητούσαμε για την ανέγερση των αεροδρομίων και των μαρίνων" μου είπε.

Πάντως ο ίδιος ο Φούλης δεν τσιγκουνεύεται τις φιλοφρονήσεις και ειδικά για όσους θεωρεί ότι συνέβαλαν στην μεγάλη προσπάθεια για διάσωση της οικονομίας. Πρόσφατα, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ως "κουρέα" υπέδειξε πως το... το κουρείο το είχε μαζί με τον Νικόλα Παπαδόπουλο ή τουλάχιστον ότι "ήμασταν και οι δύο κουρείς!"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X