ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Φαίδωνας επιστρέφει σήμερα θριαμβευτικά στην κορυφή της επικαιρότητας

Εκτοπίζει μέχρι και τον Οδυσσέα

Νέες καυτές αποκαλύψεις υπόσχεται σήμερα, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος σκοπό έχει να εκτοπίσει από την πρώτη σελίδα της επικαιρότητας, ακόμα και τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Όπως γράφει ο Ονασαγόρας στο #PoliticsBlog της εφημερίδας «Η Καθημερινή», «με δηλώσεις του εντός της ημέρας ο Δήμαρχος θα επανέλθει θριαμβευτικά στην πρώτη λίστα της επικαιρότητας και θα εκτοπίσει, τουλάχιστον για σήμερα ακόμα και τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη!».
Σύμφωνα με την πηγή μου πρόκειται ο Φαίδων να αποκαλύψει καταστάσεις και ονόματα και να δώσει νέες ειδήσεις...

Στον Οδυσσέα-Τσακ Νόρις κατέφυγε ο Αναστασιάδης για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση με το «αρκάτζιν» στο Πέρα Πεδί. Όπως μου ανέφερε πηγή μου στον Λόφο της Εξουσίας «μια χαρά τα κατάφερε ο Οδυσσέας λέγοντας την αλήθεια για το κόστος της εξαγγελίας του Προέδρου και το γεγονός ότι το κράτος δεν πλήρωσε ούτε σεντς για την εκδήλωση», και συμπλήρωσε: «Με μια δική του μικρή παρέμβαση έκλεισε και το στόμα της Ειρήνης και του Περδίκη και της Χαραυγής. Τώρα ο Αναστασιάδης μπορεί να αναμένει ακόμα μια δικαίωση από τον αξιωματούχο που ο ίδιος διόρισε και έχει αναστατώσει την πολιτική ζωή του τόπου...».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X